Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja sok férfi elrabolni a lelki nyugalmamat? Dróton akarnak rángatni?
Megismerkedek valakivel, meghív vacsorára, minden kellemes és jól alakul
miért várja el, hogy folyton rendelkezésre álljak?
Nekem egy randihoz meg kell csinálnom a hajamat, fel kell öltöznöm, ami összesen több óra készülődést jelent.
Ha mégis fáradtan, otthon, természetes állapotomban fogadom, egy-két tárggyal szerteszét, akkor valóssággal legyilkol. Ahelyett, hogy alfa állapotban pihennénk egymás mellett, megtámad, sorolja, hogy mi minden nem tetszik neki, és ezerrel, tankkal hátrál kifele, vagy csak aggodalomban akar tartani, hogy a szexben több mindent kaphasson.
Nekem az lenne a jó, hogy eleinte heti két felfokozott randi, aztán havi két együtt töltött érzelmes hétvége, ahol nem beszél egyfolytában, és nekem sem kell, és el sem engedjük egymást.
Aztán már komoly tervek, összeköltözés, házasság, gyerek.
Sajnos az intenzív kezdettel, intenzív szexualitással, ha megszűnik, nem bírom ki a hormonális átállást. Egyszer igen, azzal, hogy találok valakit. De újra leállni nekem fájdalom.
Nem lehet berobbanni az életembe. Az terrorizmus.
Sajnos nem biztos, hogy csak a komolytalan férfiak csinálják ezt.
Előző vagyok. Tudom, hogy miről beszélsz, egyhez volt szerencsém. Katasztrófa. És amúgy meg tök bejött volna, mindenhogyan, sőt, a szex is jó volt, de ez a manipulátorság, a mennyiségi eltúlzás, és a körítések.
Tudom.. Tök gáz. Én kirúgtam, és többet, ha ennek a csíráját meglátom valakiben, már menekülök. Vannak előjelei ennek.
A készülődést meg lehet érteni szerintem. Azért nem árt, ha az ember hasonlít a hétköznapi önmagára a randikon, de nyilván senki sem szeret ápolatlanul megjelenni. A zuhany, némi smink, szép frizura alap.
Szerintem senki sem gondolhatja komolyan, hogy az úgynevezett szép nők úgy lépnek ki a házból, ahogy az Isten megteremtette őket. Másrészt illetlenség, hogy az egyik fél azonnal ugorjon, ha a másik éppen ráér.
Viszont szerintem a randizást felesleges ennyire kötötten, előre eltervezetten csinálni. Majd a helyzet adja magát, és amúgy is minden ember és minden kapcsolat más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!