Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelt kérdés

Azon kívül,hogy amíg nincs "ló" jó a "szamár" is,ès utáltok egyedül lenni ffiak, az ego és,hogy nem álltok készen

Ezen kívül.

Miért van az, hogy éveket raboltok el egy nőtől,akinek az ideje, női energiája, szépsége, kedvessége, türelme, háziassága,ragyogása,biológiai órája ketyeg,de igazából nem akartok komolyabb elköteleződést, gondolok itt eljegyzés, házasság,gyerekre.

Amikor összejöttök egy nővel és szépen alakulnak a dolgok, még össze is költöztök ott is rendben van az életetek,akkor mire vártok? én értem,hogy az ilyen dolgokra meg kell érni mind anyagilag mind lelkileg,de akkor nem ő a megfelelő az életedben és ezzel csak a nőt teszitek tökre,hagyd hogy megtalálja azt a férfit akivel megélheti ezeket a komoly elköteleződèseket ( kifejtettem fent,hogy mit értek alatta).

Magaddal szemben és a másikkal is egy hatalmas nagy respect.

Nagyon sok nőt hallottam panaszkodik az utóbbi években erről, és egyre többen vannak...

júl. 6. 05:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
81%

Írtad korábban, hogy nem erről beszélünk most, amikor valaki a nő felelősségét firtatta - oké, kellemetlen stílusban.

De ahogy elolvastam a kérdésedet, rögtön a miértek között éreztem azt is, hogy Mert a nő ezt hagyja. Ha van nyílt kommunikáció, érzelmek kifejezése, ha tényleg beszélgetni tudnak a felek a kapcsolat elején is, hogy mire vágynak az életben, a közeljövőben, akkor ezek a dolgok ki tudnak derülni, lehet radarozni egy elfúló "hát igen, majd 1x lehet szeretnék gyereket" kijelentés valóságtartalmát is. És egy nőnek is van felelőssége abban, hogy kitalálja-e, teszem azt, 25 éves korára, hogy szeretne e gyereket, szeretne e családot, és afelé tereli e az életét. Mert az is benne van, hogy ha ő azt hiszi, elég lesz neki 30 felett majd keresgélnie az apukát, addig buli, lazulás, karrier, nem biztos, hogy összejön minden, bele kell számítania neki saját magának is a lehetőségeit, nem csak a férfinak. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, lehet rossz kapcsolatokba bonyolódni, meg nem találni a megfelelőt, de akkor sem csak 1 ember felelőssége egy kapcsolat, amiben 2 ember van benne.

Én is nő vagyok, találkoztam életem során olyan férfival, aki egyértelműen és "hangosan" jelezte felém az ismerkedés elején, hogy ő fiatalon szeretne családot, mennyire vágyik rá, házasodni szeretne, hogy már most is "türelmetlen" emiatt, hogy ez nem sikerült neki eddig, keresi hozzá a partnert, és találkoztam olyannal is, aki erről egy szót nem ejtett, vagy nagyon ködösen és érdeklődés "laza" jeleivel beszélt a családalapítási terveiről. Szerintem igen is lehet jól, jobban választani, és lehet ezt elrontani, sok emberismeret kell ehhez.

Igen, önzőek tudnak lenni férfiak, bele tudnak süppedni kapcsolatba, ahol kiszolgálják őket, átveszi az anyjuk szerepét a párjuk, de valódi felnőtt szerepekre - apaság - nem képesek, nem is érdekli őket igazán, csak néha fantáziáltak már róla mondjuk, hogy na majd valamikor felcsinálnak valakit - itt kissé ironizálok most -, de hogy, nem kell 4 évet se várni, hogy realizáljuk a helyzetünket, hanem figyelni kell a másikra a legelejétől.

És igen is, szerintem is rengeteg ember csak megélhetési, gazdasági szempontból van a párjával, ez nagyon általános. Aztán várja a sült galambot, hogy ezzel majd teljesülnek a dédelgetett vágyai, de nem a realitás talaján áll azzal kapcsolatban, hogy a másiknak vannak-e erre valódi belső késztetései.

A férfinak azért jó "elrabolni", mert kényelmes neki, jobb neki az az élet ami a nővel van, mint ha nem lenne.

júl. 6. 07:03
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Leggyakrabban a gyávaság és a megalkuvás meg a lustaság miatt van mindkét fél részéről, hogy beleragadnak a szar kapcsolatba. Az ilyen ember önmagát rabolja meg.

Fel kéne nőni, nem a másikra mutogatni.

júl. 6. 07:12
 23/49 anonim ***** válasza:
36%
Mert ha a nő hagyja akkor miert ne.
júl. 6. 07:18
 24/49 anonim ***** válasza:
79%

"Mert bizony, sok nőt a lakhatás tart a férfi mellett,vagy az,hogy eltartják, mert nem akar dolgozni."

Persze, hát Magyarországon aztán rengeteg nő van, aki nem dolgozik, csak eltartatja magát, hisz a milliomos férfiak országa vagyunk. Meg rengeteg van, akinek nincs semmilye, csak beköltözik a pasi lakásába, hisz itt olyan rengeteg egyedülálló pasinak van saját lakása.

Ja, nem.

Ma a nők is dolgoznak és nekik is van lakásuk, ha kapnak a szülőktől, ahogy a férfiaknak is jellemzően onnan van, nem ők szednek rá össze 30-40 milliót.

júl. 6. 07:21
 25/49 A kérdező kommentje:

#21 nem egyszer nem kétszer láttam olyat pl unokatestvéremnèl ,hogy Nyíltan tisztán le kommunikálta,a ffi is igent mondott,hogy ő is ezt akarja, majd 4 év múlva koppant

Nyílt kommunikáció nem garancia semmire, főleg ilyenre nem ...

Bárki bármit oda tudd böfögni,hogy igen akarok aztán a pasi hátradől,hogy jól van letudva aztán tengleng x évet mellette amíg ki nem basszák....

Nem mindenkinek telik úgy az élete,hogy 24 évesen már házas és gyereke van.

20-24 évesen konkrètan még tanul,otthon él, pályakezdőként kezd dolgozol....

júl. 6. 07:23
 26/49 A kérdező kommentje:

#21 felnőtt férfiként nem gondol bele hogy az a 3-4 év plusz lelki felállás ha vége,ezzel mit okozz a nőnek

Mire tanítják az anyák a fiú gyermekeket ?

Nekem lenne fiam , megmondanám neki,hogy tisztelettel bánjon a nőkkel és azért ne legyen együtt ha nem komolyak a szándékai,mert azzal a másiktól rabolja el

Igen is férfiként vállaljon felelősséget és ha nem akkor ne húzza az időt.

júl. 6. 07:28
 27/49 anonim ***** válasza:
47%
Akkor ha ennyire tapasztalt és okos vagy minek maradsz évekig egy ilyen mellett, nem kötelező.
júl. 6. 07:32
 28/49 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen időrabló férfiak ebbe nem gondolnak bele, ők családot bármilyen korban alapíthatnak, mondhatni ráérnek, míg egy nő, ha gyereket akar, kb. 35 éves koráig van ideje megállapodni.
júl. 6. 07:43
 29/49 anonim ***** válasza:
51%

NA de pont ez az, te is elkezded a sztorit, hogy megbeszélték az unokatesóddal... na de utána meg semmi nem utalt arra, hogy tényleg komolyak a dolgok, utána már nem beszéltek róla? Vagy ha beszéltek, ment a terelés, lerázás? Tényleg, gyakorlatba ültetéssel mi történt...? igen is két emberen múlik ez, a nőn is, hogyha azt látja, hogy nem az történik, amiről beszéltek, hoppá kamu van a levesben, akkor cselekedjen. És ezt nem 30 évesen kell elkezdeni, vagy vállaljuk már a felelősséget a női oldalról, ha akkor kapunk észbe :)

"felnőtt férfiként nem gondol bele hogy az a 3-4 év plusz lelki felállás ha vége,ezzel mit okozz a nőnek" hát ő elvan, neki jó, ő ráér, lehet majd akarna gyereket... de basszus ott van a nő, ha neki ez nem jó, érted, akkor az neki nem jó... akkor váltson. Miért fogsz mindent az egyik félre? Ketten vannak.

Amit meg írnak többen, hogy Magyarországon mégis hány nő nem dolgozik? Nem arról van szó, hogy dolgozik, vagy nem, hanem hogy dolgozik, igen, de a férfi sokkal többet keres, és ez jó neki egy gazdasági közösségben. Ne ferdítsünk már.

júl. 6. 07:45
 30/49 anonim ***** válasza:
18%

Egyrészt a kérdés jogos, hogy mit tetszett csinálni 30 éves kor előtt?

Másrészt (ez a fontosabb), ki akarná összekötni az életét egy olyan emberrel, aki képtelen felelősséget vállalni a saját viselt dolgaiért?

Mit lehet kezdeni azzal, aki ha pofára esik, sem gondolja végig, hogy miért botlott meg, hanem elkezdi küszöböt rugdosni, hogy ki volt az a hülye, aki azt odarakta.

A jósors mentsen meg mindenkit egy ilyen partnertől!

júl. 6. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!