Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lefújnátok az összeköltözést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefújnátok az összeköltözést, ha a párotok időközben részmunkaidős állásra váltott volna?

Figyelt kérdés

Amikor elterveztük az összeköltözést a barátnőm teljes munakidőben dolgozott, és nem keresett rosszul. Viszont szeptembertől elkezdett egy semmire való bölcsész szakot,és januárban részmunkaidőre váltott, hogy több ideje legyen a tanulással foglalkozni.

Így viszont én aránytalanul többet tennék bele a közösbe összköltözés esetén,ő pedig a keresetéhez képest aránytalanul sokat venne ki (pl.minden-mentes étkezés).

Belemenjek így egyáltalán az összeköltözésbe?

2024. márc. 13. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
47%
Érdekes hogy mindenki hogy ki van akadva azon hogy a kérdező hogy nyilatkozik a parjarol meg a bölcsész szakrol, de az nem üti meg az ingerküszöbötöket hogy a csaj összeköltözés előtt meg se beszélt egy fontos anyagi döntést a kérdezővel, az rendben van....
2024. márc. 14. 14:37
 62/71 anonim ***** válasza:
46%
#61! Mivel a Kérdező szerint ő aránytalanul több pénzt tenne bele, de az sehol nincs, hogy ezt a barátnő is így gondolta. Mivel nem beszéltek róla, a barátnő gondolhatja azt is, hogy a fél fizujából is ki tudja fizetni a lakás+ kaja felét, így a pasinak rohadtul semmi köze hozzá, mennyit dolgozik. A Kérdező remeg itt előre, ahelyett, hogy a csajával beszélt volna.
2024. márc. 14. 14:45
 63/71 anonim ***** válasza:
48%
#62 igazából nem derül ki a kérdésből egyértelműen hogy tudja e fizetni a csaj mindennek a felét vagy sem. Bár gondolom ha tudná akkor nem aggódna ezen a kérdező hogy kevesebbet fog beletenni..
2024. márc. 14. 17:38
 64/71 anonim ***** válasza:
31%

56-os, nem csinálok rosszul semmit, ennyi a fizetésem, ugyanis meghatározott bértáblában vagyok - közalkalmazottként, mivel nem kaptam munkát praxisban, saját praxist pedig nem tudok nyitni, mert nincsenek fölös millióim.

És én örüljek, mert vidéken dolgozó védőnő ismerősöm 90 ezret keres. Ugyanúgy tanult érte 4 évet, de ennyi a fizetése lenn a halál f.szán.

2024. márc. 14. 17:45
 65/71 anonim ***** válasza:
26%

#63! Pont ezt írtam. Azon kiakadok, hogy a kérdező lenézően beszél a baratnőjéről, mert az egy tény. Televan vele a kérdés. De azon miért kéne kiakadnom, hogy a csaj "nem beszélt meg egy fontos anyagi kérdést a kérdezővel", ha nem tudom, hogy egyáltalán a kérdezőre tartozik- e az a "fontos kérdés", vagy a csaj magánügye?

2024. márc. 14. 20:32
 66/71 anonim ***** válasza:
31%

#64 ne viccelj már, a 90 ezer a minimal bért sem éri el, nincs olyan hülye ember aki ennyiert ezt csinálná. Vagy ha igen akkor megerdemli a sorsát már bocs.

És amennyire tudom a védőnő diplomás, azaz gondolom f kategóriában vagytok. Az f kategória meg nagyon nem ennyi.

#65 mondjuk a bölcsész szakban pont igaza van a kérdezőnek, de mindegy.

Egyébként valóban bosszantó hogy ezt nem fejti ki a kérdező, de mint mondtam gondolom nem akadt volna így ki ha mindent tudna állni a barátnője.

2024. márc. 14. 23:08
 67/71 anonim ***** válasza:
59%

Talán az eltervezett összeköltözés hatására döntött úgy,hogy tanulni akar. Eddig szüksége volt teljes munkaidőre,hisz egyedül fenntartani a lakását,és magát, egy teljes fizetést igényelt. Most,hogy tervben van az összeköltözés,talán bízik abban,hogy elég lesz kevesebbet is dolgoznia,hogy tanulni tudjon.

A legjobb az lenne,havtiszta vizet öntenél.a pohárba,és elmondanád neki,hogy te ebből nem kérsz. Ő meg majd eldönti a folytatást.

2024. márc. 14. 23:47
 68/71 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudunk nagy részleteket, de például nálunk is részmunkaidőben van párom a saját kis fizum felével és a rezsit külön-külön osztjuk el. Gyakorlatilag k.b. külön kasszán vagyunk, csak közös ételeket mind a ketten veszünk kettőnknek együtt. Az más dolog, hogy nem albiban vagyunk. Tehát felvetődhetne a külön vagy hibrid kassza. Nem démontól eredő.

35/F

2024. márc. 15. 09:50
 69/71 anonim ***** válasza:
0%
Minden más attól függ, hogy milyenek a körülményeitek és így kijöttök-e. Ha neki így nem marad saját pénze és közös kasszával ezért nem adna bele annyit, akkor szépen témába kell őt helyezni. Nem itt minket kérdezni, már bocsánat!
2024. márc. 15. 09:51
 70/71 anonim ***** válasza:
61%

"Belemenjek így egyáltalán az összeköltözésbe?"

Ne.

Pedig már annyiszor hívott, és le fog lépni, ha nem mész.

2024. márc. 15. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!