Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefújnátok az összeköltözést, ha a párotok időközben részmunkaidős állásra váltott volna?
Amikor elterveztük az összeköltözést a barátnőm teljes munakidőben dolgozott, és nem keresett rosszul. Viszont szeptembertől elkezdett egy semmire való bölcsész szakot,és januárban részmunkaidőre váltott, hogy több ideje legyen a tanulással foglalkozni.
Így viszont én aránytalanul többet tennék bele a közösbe összköltözés esetén,ő pedig a keresetéhez képest aránytalanul sokat venne ki (pl.minden-mentes étkezés).
Belemenjek így egyáltalán az összeköltözésbe?
#18! Ha te olyan k.rva jól keresel, akkor nyilván nem okoz problémát, ha a párod kevesebbet keres. Ha te is csóró vagy, miközben még utálod is a munkádat, akkor nincs miről beszélnünk. Mindkét esetben hagyd el, hagy találjon szegény egy normális pasit.
Örömmel látom, hogy megjöttek az incelkék lepontozni. Ti már csak tudjátok 😁
Én támogatom a menyasszonyomat minden ilyenben. Nem érdekel, ha pár évig kevesebbet tesz a kasszába, nem otthon héderel, hanem tanul, mellette még dolgozik is. Oké, szerinted semmirevaló szak, de ez nem rólad szól, mellesleg, ha ennyire lenézed az érdeklődését, akkor minek vagy egyáltalán vele?
Kicsit sokat képzelsz magadról szerintem, pedig arra nem vagy képes férfi létedre, hogy kicsit jobban odatedd magad, hogy támogasd azt, akit elvileg a legjobban szeretsz. Jól írták előttem, neked lakótárs kell, nem barátnő ilyen mentalitással.
Bírom ezeket a kommenteket. "Pénzen nem megvehető értékek"
Hát képzeld kedves vannak olyan értékek,amik igenis pénzen vehetőek, pl.lakhatás, fűtés, melegvíz, elektromos áram, étel, ruha, bútorok, gyógyszerek.
Lehet,hogy neked ezeket anyád-apád fizeti, de aki magának fizeti, annak ezek igenis fontosak.
Kapcsolati szempontból szerintem elég bicskanyitogató hozzáállás és nagy luxus részmunkaidőbe átmenni csak mert érdekli egy olyan dolog amiből kb sosem lesz egy forint bevétele sem. Még meg is érteném ha régész diplomája lenne és csinálná a pénzügyet hogy pár év múlva jobban éljetek.
Szerintem te is főleg emiatt vagy kiakadva, és jogosan. Ez olyan tüske ami folyamatos feszültséghez vezetne, amíg egyedül hoz meg ilyen döntéseket addig szerintem jobb külön élni, külön kasszán.
Ahh, kérdező ne foglalkozz velük.
Bírom én is mert olyan képmutatás megy itt, hogy az már kínos.
Nők írják, hogy olyan férfival össze se jönnének aki kevesebbet keres mint ők, de téged hordanak le pénzéhesnek. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!