Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lefújnátok az összeköltözést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefújnátok az összeköltözést, ha a párotok időközben részmunkaidős állásra váltott volna?

Figyelt kérdés

Amikor elterveztük az összeköltözést a barátnőm teljes munakidőben dolgozott, és nem keresett rosszul. Viszont szeptembertől elkezdett egy semmire való bölcsész szakot,és januárban részmunkaidőre váltott, hogy több ideje legyen a tanulással foglalkozni.

Így viszont én aránytalanul többet tennék bele a közösbe összköltözés esetén,ő pedig a keresetéhez képest aránytalanul sokat venne ki (pl.minden-mentes étkezés).

Belemenjek így egyáltalán az összeköltözésbe?

2024. márc. 13. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
37%
Itt sokan nem figyeltek a lényegre. A hölgynek extra igényei vannak, pl. mindenmentes étkezés. Az egyetem, amit el akar végezni, tulajdonképpen hobbi. Külön kassza nagy jövedelemkülönbségnél elég kellemetlen tud lenni. Például lenne egy közös program, nyaralás, kirándulás, welness, színház, étterem. Az egyik megengedheti magának, a másik nem. Akkor nem mennek együtt sehova? Vagy az egyik megveszi magának télen az import görögdinnyét, akkor ő megeszi, a másik meg nézi? Nem olyan egyszerű ez.
2024. márc. 13. 15:16
 22/71 anonim ***** válasza:
36%
Azért van igazság abban amit írsz. NAGYON JÓL TUDTA, hogy összeköltözés előtt álltok és MÉGIS részmunkaidőben dolgozik. Neki TÖBBET ÉR a suli mint te! Összeköltözés előtt ha külön kasszán vagy ha se akkor se kéne egy párkapcsolatban így viselkedni. Az egekben az árak, egyszer van aztán csak volt munkád ő meg megfogta magát és részmunkaidőben van. Hát bizony tök érthető, hogy nem tetszik a viselkedése. Ne költözz össze vele!
2024. márc. 13. 15:18
 23/71 anonim ***** válasza:
49%
Az előbb még azt írtad nem a szüleivel él, tehát a kevesebb pénzből is megél egyedül. Felnőtt nő, pénzügyes, nyilván felmérte, hogy a kevesebb fizu is elég lesz a megélhetésére. Ha összeköltöznétek akkor mindjárt feleződnének a lakhatási költségei, több maradna neki minden másra. Szóval nem értem mit sír a szád. Nem jut majd dominikai nyaralásra csak horvátra?
2024. márc. 13. 15:20
 24/71 anonim ***** válasza:
51%

#18! Ha te olyan k.rva jól keresel, akkor nyilván nem okoz problémát, ha a párod kevesebbet keres. Ha te is csóró vagy, miközben még utálod is a munkádat, akkor nincs miről beszélnünk. Mindkét esetben hagyd el, hagy találjon szegény egy normális pasit.

Örömmel látom, hogy megjöttek az incelkék lepontozni. Ti már csak tudjátok 😁

25/71 anonim ***** válasza:
59%
21. Te tényleg megtudnád enni pl. A görögdinnyét hogy nem kinálod meg vele a párod? Jézusom milyen emberek vannak. Még a vendégeket,közvetlen munkatársakat is megkínálja egy intelligens ember.
 26/71 anonim ***** válasza:
67%

Én támogatom a menyasszonyomat minden ilyenben. Nem érdekel, ha pár évig kevesebbet tesz a kasszába, nem otthon héderel, hanem tanul, mellette még dolgozik is. Oké, szerinted semmirevaló szak, de ez nem rólad szól, mellesleg, ha ennyire lenézed az érdeklődését, akkor minek vagy egyáltalán vele?

Kicsit sokat képzelsz magadról szerintem, pedig arra nem vagy képes férfi létedre, hogy kicsit jobban odatedd magad, hogy támogasd azt, akit elvileg a legjobban szeretsz. Jól írták előttem, neked lakótárs kell, nem barátnő ilyen mentalitással.

27/71 A kérdező kommentje:

Bírom ezeket a kommenteket. "Pénzen nem megvehető értékek"

Hát képzeld kedves vannak olyan értékek,amik igenis pénzen vehetőek, pl.lakhatás, fűtés, melegvíz, elektromos áram, étel, ruha, bútorok, gyógyszerek.

Lehet,hogy neked ezeket anyád-apád fizeti, de aki magának fizeti, annak ezek igenis fontosak.

2024. márc. 13. 15:21
 28/71 anonim ***** válasza:
39%

Kapcsolati szempontból szerintem elég bicskanyitogató hozzáállás és nagy luxus részmunkaidőbe átmenni csak mert érdekli egy olyan dolog amiből kb sosem lesz egy forint bevétele sem. Még meg is érteném ha régész diplomája lenne és csinálná a pénzügyet hogy pár év múlva jobban éljetek.

Szerintem te is főleg emiatt vagy kiakadva, és jogosan. Ez olyan tüske ami folyamatos feszültséghez vezetne, amíg egyedül hoz meg ilyen döntéseket addig szerintem jobb külön élni, külön kasszán.

2024. márc. 13. 15:23
 29/71 anonim ***** válasza:
66%
De kérdező, akkor ne költözz vele össze, ennyire egyszerű! Keress lakótársat, írták már többen! Nem kötelező a barátnődet beköltöztetni, meg bekérni tőle a számlák felét, köthetsz bérleti szerződést vadidegenekkel, aztán mehet a matek, hajrá!
2024. márc. 13. 15:23
 30/71 anonim ***** válasza:
42%

Ahh, kérdező ne foglalkozz velük.

Bírom én is mert olyan képmutatás megy itt, hogy az már kínos.

Nők írják, hogy olyan férfival össze se jönnének aki kevesebbet keres mint ők, de téged hordanak le pénzéhesnek. XD

2024. márc. 13. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!