Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefújnátok az összeköltözést, ha a párotok időközben részmunkaidős állásra váltott volna?
Amikor elterveztük az összeköltözést a barátnőm teljes munakidőben dolgozott, és nem keresett rosszul. Viszont szeptembertől elkezdett egy semmire való bölcsész szakot,és januárban részmunkaidőre váltott, hogy több ideje legyen a tanulással foglalkozni.
Így viszont én aránytalanul többet tennék bele a közösbe összköltözés esetén,ő pedig a keresetéhez képest aránytalanul sokat venne ki (pl.minden-mentes étkezés).
Belemenjek így egyáltalán az összeköltözésbe?
Ne. Én hasonló okból gondoltam meg magam.
N
Szerintem önmagában az,hogy így nyilatkozol arról, amit tanul, előrevetíti mennyire lenne ez egy jó kapcsolat a továbbiakban...
Egyébként ezt ő mondta neked,hogy neked kellene többet belefizetned emiatt,vagy te gondolod hogy feltétlenül így lenne?
Nem érzésekről van szó, hanem gyakorlati/anyagi dolgokról, amik függetlenek attól, hogy én hogy érzek.
Csak a gyengébbek kedvéért írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!