Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lefújnátok az összeköltözést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefújnátok az összeköltözést, ha a párotok időközben részmunkaidős állásra váltott volna?

Figyelt kérdés

Amikor elterveztük az összeköltözést a barátnőm teljes munakidőben dolgozott, és nem keresett rosszul. Viszont szeptembertől elkezdett egy semmire való bölcsész szakot,és januárban részmunkaidőre váltott, hogy több ideje legyen a tanulással foglalkozni.

Így viszont én aránytalanul többet tennék bele a közösbe összköltözés esetén,ő pedig a keresetéhez képest aránytalanul sokat venne ki (pl.minden-mentes étkezés).

Belemenjek így egyáltalán az összeköltözésbe?

márc. 13. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező lehet hogy én lehetnék korod alapján a szülőd. Látszódik hogy éretlen,követelező gyerek vagy. Valószínűleg otthon is vergődtél ilyen stílussal cipőért,telefonért. Az értékre majd akkor jössz rá amikor megveszed a sonkádat és egyedül eszed.
márc. 13. 15:30
 32/71 anonim ***** válasza:
62%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tessék, itt mit írtak össze.

És kismillió ilyen kérdés van és mindenütt azt írják, hogy hasonló legyen a kereset.

Nektek nem egyforma, hasonló szóval ne költözz vele össze, mert úgyis viták lesznek belőle, hogy ő nyugodtan tanulgat te meg eltartod holott egyáltalán nem fair.

márc. 13. 15:32
 33/71 anonim ***** válasza:
44%
Van egy határ. Az oké, hogy támogatsz valakit, akit szeretsz, de nem úgy, hogy te éhenhalsz, mert ő inkább hobbizgat. Ismerek olyan nőt és férfit is, aki 8 órás munka és plusz gyerek mellett mérnökinformatikusnak tanulnak. Ha valaki tanulni akar hobbiból, az teljes munkaidő mellett is tud, úgy hogy nem okoz másnak kellemetlenséget vele.Akkor ki is az önző?
márc. 13. 15:48
 34/71 anonim ***** válasza:
47%
Felelőtlen, egyáltalán nem praktikus és ja végtelenül önző, hogy meg se beszélte veled, hogy mit is szeretne, vagy, hogy tetszik-e az ötlet mivelhogy kevesebb pénze van. Ő úgy gondolja, hogy te majd eltartod, mert a párja vagy, aki támogatja mindenben. De mire fel állj ki mellette ha ő figyelembe se vett téged, csak döntött magától és azt hiszi te majd ugrasz bele fej nélkül? Nehogy már még. Én elgodkolkodnék a szakításon. Ne tartson téged senki automatikusan hajbókoló bankautomataként, még a szüleid se nemhogy a párod, akit nem érdekelsz.
márc. 13. 15:53
 35/71 anonim ***** válasza:
50%
El tudja tartani magát most is. Ha összeköltöztök, valószínűleg kevesebb is lesz a kiadása mint most, a saját részét bele tudja adni, attól teljesen függetlenül hogy te többet keresel. Mégis min hisztizel? Komolyan nem értem. Nem kötelező közös kasszán lenni.
márc. 13. 15:57
 36/71 anonim ***** válasza:
34%
De közös kasszát akar a párja!
márc. 13. 15:59
 37/71 anonim ***** válasza:
52%

Hát Ti nem egymás társai vagytok, az biztos!

A munkádat az életed nagyobb részében végzed, hiába keresel többet, ha utálod,a mit csinálsz, és egy kevesebbet keresővel vagy boldog.

Kérdező, te mindent pénzben mérsz. Mindent. Az exemnek kb. háromszor annyi fizetése volt, mint nekem, mert én közalkalmazott voltam, ő pedig mesterfodrász. Soha nem vágta a fejemhez, hogy én kevesebbet pakolok vele, nekem nem voltak felé irreális elvárásaim, mert mindent megvettem magamnak, amit akartam. Nem, nem kell közös kassza! Szerintem ki fogja tudni fizetni a lakhatás rá eső részét. De te túl anyagias vagy.

N

márc. 13. 16:09
 38/71 anonim ***** válasza:
54%

34, ezt mégis honnan veszed? Egyébként nehogy már engedélyt kelljen kérni a pasijától, érted, nem a férje, csak a pasija(!), hogy tanulhasson. :D

Amit tudunk: a nőnek felsőfokú végzettsége van, teljes állásban dolgozott januárig jó fizetéssel, most is van munkahelye, és most is van hol laknia. Nem értem, miért kéne feladni az álmait, vagy kihajtania a belét, esetleg összeszedni pár autoimmun betegséget, mert a mezei csávó, aki még meg sem kérte a kezét pampog a költségek miatt. Nem laknak együtt egyelőre, nincsenek közös kasszán egyelőre, tehát őt semmilyen anyagi hátrány nem érte. Eldöntheti össze akar-e költözni vele, bár ahogy nyilatkozik erről a nőről, az egészen bicskanyitogató, és ha ennyire fillérezni akar, akkor valóban a legideálisabb egyedül élnie, vagy ha egyedül a kérdező nem tud megélni, mert csóró, akkor keressen lakótársakat.

márc. 13. 16:11
 39/71 anonim ***** válasza:
65%
Lol, de akkor a nő miért nem dobta már ki a pénzéhes kérdezőt ha megvan a maga esze és nem minden a pénz neki? Dobja ki!
márc. 13. 16:14
 40/71 anonim ***** válasza:
25%
39, ha a kérdező nem itt szidná a barátnőjét, meg idegeneket kérdezgetne, hanem leülne vele beszélni, akkor biztosan ő is tudna mérlegelni. Úgy nehéz, ha a gyakorira írják ki ahelyett, hogy veled beszélnék meg.
márc. 13. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!