Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kéne kezelni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kezelni ezt a "válós" helyzetet?

Figyelt kérdés
A párommal 6 éve vagyunk együtt ebből 2 éve együtt élünk albérletben. Született egy közös babánk is aki most 1.5 éves. Az a helyzet állt elő, hogy a tulajdonos eladja a lakást és jövő hónap közepén költöznünk is kell. A probléma az hogy csak külön költözni tudunk jelenleg, én az én szüleimhez ő az ő szüleihez. A jelenlegi albérlet árak miatt nem tudom mikor lehetnénk újra egy család egy közös otthonban. 2 hónap múlva? Talán 3? És félek hogy ez idő alatt valami megromlik a kapcsolatunkban és út közben esetleg el is múlik valami a távollét miatt, hiszen a szülei kikötötték hogy hetente 2x elmehetek látogatóba a fiamhoz, de a többi napon nem akarnak vendéget. Hozzám pedig a párom nem jöhet mindig a kicsivel mivel rendszertelen a munkaidőm és nem kiszámítható. Hogy kellene ezt a helyzetet jól kezelni? Én már gondolkodtam azon is, hogy a kicsiben ez hogy jatszódik majd le? Előre is köszi a válaszokat. 26/F

#válás #probléma #különélés #külön költözés #Albérleti dráma #Kisbaba lelki állapot
febr. 14. 22:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
És nem minket kell szidni, nem mi vagyunk képtelenek 26 évesen munkaviszony mellett egy albérlet árát összeszedni, hanem te meg a párod.
febr. 17. 21:27
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21

"Ahogy elnézem a problémamegoldó, segítőkész hozzáállást itt, kezd bebizonyosodni hogy ez az oldal tényleg használhatatlan már."

Mit szeretnél? Hogy kifizessük helyetted?????

febr. 18. 06:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy kapott nem 1 hasznos tanácsot, de semmit sem fog belőle még átgondolni sem. Szépen szét fognak költözni, aztán majd x idő múlva egyedülálló szülők lesznek mindketten. Mondjuk nem az én bajom...
febr. 18. 09:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Valami nagyon olcsó helyre menjetek, akárhova, de együtt. Pár hónapig gyűjtögettek, és aztán lehet nagyobba, jobba menni. Hitel is szóba jöhet, mert van munkád.
febr. 19. 10:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
máj. 18. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!