Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne kezelni ezt a "válós" helyzetet?
Hat éve vagytok együtt, két éve együtt laktok és nincs annyi tartalékotok, hogy egy nyomorult kauciót kifizessetek? Soha nem értettem, mikor két felnőtt ember sír, hogy együtt sem bírnak egy albérletet kifizetni. Akkor tényleg minek kellett a gyerek?
Az is fura, hogy másfél éves a gyerek, de nem te viszed magaddal, hanem az apja.
Tudom vannak kifogások, de költözzetek hozzátok mind, legyetek együtt. Ha most különmentek, soha az életben nem lesztek többet egy család.
A kérdező az apja....
Ha van bejelentett munkád nem kapsz annyit hitelt hogy a kaukció kijöjjon belőle?
6
"Igen, sok 26 évesnek van önerőből annyi pénze hogy hitelt kapjon egy 45-55 milliós lakásra. Az albérlet pedig maximum 2-3 hónapon belül esedékes. Csakis a kaució miatt, illetve ha kifizetjük akkor enni is kell valamit utána."
Na még egyszer: Először SAJÁT otthon, aztán gyerek! Nem.kell 26 évesen apának lenni, várni kell 4-5 évet még! Egyebként, nem kell 45 M.es, dehát, ha ilyen igényeid vannak, akkor megértem! Szerintem bőven elég a 20-25M.es is! (Szfvár, 1.5 szobás lakás, 2 éve vettem). Nem nagy, tudom, de ha gyerekünk születne a párommal, akkor tudnánk hova vinni a gyereket!
Én egy éve vettem Pesten 29 millióért 52 nm-es panelt.
12-es voltam.
Ne vicceljünk már! Most vonatkoztassunk el attól, hogy 0 tartalékkal vállaltatok be gyereket.
Van munkahelyed. Ott tudsz kérni x összegű előleget, amit majd vonnak a fizetésedből. De van akár (legrosszabb esetben) személyi kölcsön. Kb 5-600.000 Forintról beszélünk!
Ha a helyedben lennék, előbb folyamodnék ezekhez, mint a szétköltözéshez.
de nem mentek bele hogy külön fizessük ki később a kauciót - még szép, hogy nem.
A munkád 8 órás - a túlóra meg csak mese ;), nekem is kellene, szrok bele. PErsze, majd 11-12 órákat dolgozom egy nap, hápersze.
Ha meg ennyire fos, akkor lehet ám váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!