Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kéne kezelni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kezelni ezt a "válós" helyzetet?

Figyelt kérdés
A párommal 6 éve vagyunk együtt ebből 2 éve együtt élünk albérletben. Született egy közös babánk is aki most 1.5 éves. Az a helyzet állt elő, hogy a tulajdonos eladja a lakást és jövő hónap közepén költöznünk is kell. A probléma az hogy csak külön költözni tudunk jelenleg, én az én szüleimhez ő az ő szüleihez. A jelenlegi albérlet árak miatt nem tudom mikor lehetnénk újra egy család egy közös otthonban. 2 hónap múlva? Talán 3? És félek hogy ez idő alatt valami megromlik a kapcsolatunkban és út közben esetleg el is múlik valami a távollét miatt, hiszen a szülei kikötötték hogy hetente 2x elmehetek látogatóba a fiamhoz, de a többi napon nem akarnak vendéget. Hozzám pedig a párom nem jöhet mindig a kicsivel mivel rendszertelen a munkaidőm és nem kiszámítható. Hogy kellene ezt a helyzetet jól kezelni? Én már gondolkodtam azon is, hogy a kicsiben ez hogy jatszódik majd le? Előre is köszi a válaszokat. 26/F

#válás #probléma #különélés #külön költözés #Albérleti dráma #Kisbaba lelki állapot
febr. 14. 22:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem a problémamegoldó, segítőkész hozzáállást itt, kezd bebizonyosodni hogy ez az oldal tényleg használhatatlan már.
febr. 15. 00:23
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Hat éve vagytok együtt, két éve együtt laktok és nincs annyi tartalékotok, hogy egy nyomorult kauciót kifizessetek? Soha nem értettem, mikor két felnőtt ember sír, hogy együtt sem bírnak egy albérletet kifizetni. Akkor tényleg minek kellett a gyerek?

Az is fura, hogy másfél éves a gyerek, de nem te viszed magaddal, hanem az apja.

Tudom vannak kifogások, de költözzetek hozzátok mind, legyetek együtt. Ha most különmentek, soha az életben nem lesztek többet egy család.

febr. 15. 04:42
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező az apja....

Ha van bejelentett munkád nem kapsz annyit hitelt hogy a kaukció kijöjjon belőle?

febr. 15. 06:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

6

"Igen, sok 26 évesnek van önerőből annyi pénze hogy hitelt kapjon egy 45-55 milliós lakásra. Az albérlet pedig maximum 2-3 hónapon belül esedékes. Csakis a kaució miatt, illetve ha kifizetjük akkor enni is kell valamit utána."

Na még egyszer: Először SAJÁT otthon, aztán gyerek! Nem.kell 26 évesen apának lenni, várni kell 4-5 évet még! Egyebként, nem kell 45 M.es, dehát, ha ilyen igényeid vannak, akkor megértem! Szerintem bőven elég a 20-25M.es is! (Szfvár, 1.5 szobás lakás, 2 éve vettem). Nem nagy, tudom, de ha gyerekünk születne a párommal, akkor tudnánk hova vinni a gyereket!

febr. 15. 06:39
 15/25 anonim ***** válasza:

Én egy éve vettem Pesten 29 millióért 52 nm-es panelt.

12-es voltam.

febr. 15. 06:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el a szüleidhez.
febr. 15. 07:27
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Szép egy szüleitek van mit ne mondjak. Nyomorult bagázs. Az meg hogy gyereket vállaltatok a semmire hát csak gratulálni tudok. Nincs semmi más megoldás. Ha nem tudsz intézni egy kevés hitelt a kauciónak akkor mehettek külön a "szülőkhöz"
febr. 15. 12:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Egyaltalan tervezett gyerek volt? Azt irod masfel eves, viszont csak 2 eve laktok egyutt. Magyarul a baratnod mar terhes volt, mikor osszekoltoztetek. Elotte miert nem tudtatok egyutt elni? Hovatovabb, mire vallaltatok gyereket?
febr. 16. 06:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne vicceljünk már! Most vonatkoztassunk el attól, hogy 0 tartalékkal vállaltatok be gyereket.

Van munkahelyed. Ott tudsz kérni x összegű előleget, amit majd vonnak a fizetésedből. De van akár (legrosszabb esetben) személyi kölcsön. Kb 5-600.000 Forintról beszélünk!

Ha a helyedben lennék, előbb folyamodnék ezekhez, mint a szétköltözéshez.

febr. 16. 20:00
 20/25 anonim ***** válasza:

de nem mentek bele hogy külön fizessük ki később a kauciót - még szép, hogy nem.

A munkád 8 órás - a túlóra meg csak mese ;), nekem is kellene, szrok bele. PErsze, majd 11-12 órákat dolgozom egy nap, hápersze.

Ha meg ennyire fos, akkor lehet ám váltani.

febr. 17. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!