Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék “vonzóbb” ezen a téren? Lehet valahogy ezt a helyzetet kezelni?
Lediplomáztam, az egyetem alatt végezett munkámat felvettem teljes állásban, és nyáron még második munkát is vállaltam hogy pénzt gyűjtsek. Nagyon kimerültem ebben, ráadásul teljes munkaidőben nagyon megterhelő a munkám, mert egy olyan irodában dolgozom ahol kb mindenki 40 feletti férfi, azzal a felfogással, hogy “mit tud bármiről is egy 20-on éves csaj?”. Próbálok váltani, de tudjátok milyen a munkakeresés, mindenhova jelentkezel, vagy elutasítanak, vagy behívnak, aztán interjú, és akkor majd ekkor meg ekkor értesítenek, aztán lehet ezek után is, hogy nem te kellesz. Szóval most elég kimerítő az életem.
Szeretnék találni egy olyan férfit akivel lényegében szexkapcsolatban, vagy valódi kapcsolatban lehetnénk, de neki is fontos hogy jól érezzük magunkat, és nem szégyenít meg amiatt, hogy ezek után elkésztően vágyom a szexre. Eddig a randi partnereim mind leráztak. És értem én ezt a tedd rendbe magad dolgot, meg hogy kell az egyedüllét. De este néha már annyira vágyom a szexre, és hogy valaki velem legyen, hogy magamat sem tudom kielégíteni, mert ezen bestresszelek. Aztán jön a családom, kérdezgetik, hogy mi a helyzet a pasikkal, meg közlik, hogy jó- jó az egyetem, meg hogy eltartod magad, de anyukám ebben a korban már a második gyerekét szülte. És ha találnék egy férfit aki eltart nem lennének ilyen gondjaim. Nyilván én is nagyon szeretnék egy férjet és gyerekeket, de eddig még egy olyan kapcsolatot sem sikerült összehoznom, ami egy évet megért.
Szerintetek mit tudnék tenni?
Szerintem te vagy a klasszik puncsos prosti.
Ne haragudj, de az üzeneted ennél egyértelműbb nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!