Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kezelni a kialakult helyzetet?

Figyelt kérdés
Szégyen vagy sem de úgy érzem megbuktam mint férfi, csökkent az önbizalmam. Az történt ugyanis hogy a párom új helyen kezdett el dolgozni és jobban keres nálam, idáig ez fordítva volt. Szeretjük egymást de ez engem akkor is bánt, félek hogy egy bizonyos idő után azt fogja mondani én már nem vagyok elég. Ha megszakadok se tudok jobban keresni a jelenlegi helyemen, váltani nem akarok. Mi lesz ha meg fognak nőni a párom igényei és többet fog majd költeni mindenre is?

2023. szept. 17. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Külön kasszán vagytok?

Mert akkor eleve annyit költ a saját pénzéből amennyit akar. Attól függetlenül hogy te mennyit keresel.

Ha meg csak azért maradna veled valaki mert te többet keresel, akkor azt a kapcsolatot megette a fene, teljesen mindegy hogy ki a nő és ki a férfi a történetben.

2023. szept. 17. 09:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Félig közös, félig külön. De félek én azért ettől a színvonal emelkedéstől.
2023. szept. 17. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

Miért választottál egy anyagias nőt?

Az ilyenek amúgy elvárjàk hogy a pasijuk ne ragadjon le egy rosszul fizető munkahelyen! Hiába stabil meló/kényelmes /közel van stb leszarják!!! Munka mellett képezze tovább magát. Ha nem járt egyetemre fiatalon, akkor felnőttként kezdje el! Aztán menjen egyik munkahelyről a másikra! Amíg nem keres annyit ami elég.

2023. szept. 17. 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:

De miért félsz? Nem értem miben befolyásolja az életedet ha neki több pénze van, és esetleg meg tud venni magának több dolgot?

Össze akartok házasodni? Akartok gyereket? Közös ingatlant akartok venni?

Ilyen esetekben van csak jelentősége!

2023. szept. 17. 09:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Jo tanacs, hogy ez egyaltalan ne ereztesd vele, h te emiatt kevesebbnek erzed magad mert akkor el fog gondolkodni rajta h igen igazad van keves vagy hozzam.. ereztesd vele azt h na ez tok jo, tobb kozmetikai cuccot tudsz magadnak venni vagy mittomen..tudsz a baratnoiddel is ide oda menni.
2023. szept. 17. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Hát pedig ha harmonikus, jó kapcsolatot akarsz, akkor muszáj lesz neked is fizuemelést elérni. A férfi és női szerepek, akkor valósulnak meg, ha a férfi keres többet.

Ilyenkor szokott lenni, h az egyik fél (vagy mindkettő) kompenzálni akar. A nő elkezd magasabb anyagi helyzetben lévő férfiak után nézelődni. A férfi is kompenzálni akar, így ő meg bármilyen nő után kezd nézegetni, hogy bebizonyitsa, h ő nagy kan, mert 2 nőt dug.

Ha nem akarod ezt, akkor bizony több pénzre kell szert tenned. Sok sikert!

2023. szept. 17. 09:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Tehat lehetne tobb beveteled, de valtani nem akarsz. Az evolucio vegzi a dolgat, a megrekedt ember, aki nem tud/akar valtozni az aktualis helyzethez azt szepen eltakaritja. Neked tobbet er a langyos viz, mint a kapcsolatod. Szerinted mennyi ido alatt veszi ezt eszre a parod? Na onnantol meszeltek neked.
2023. szept. 17. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Kb. 3 éve voltunk együtt, amikor többet kezdtem keresni a páromnál. Nem sokkal, de többet. Aztán lett egy másodállásom, így mégtöbbet. Sosem zavart ez. 8 éve együtt vagyunk, már a férjem és született egy kislányunk. Nyilván most ő keresi többszörösét az én gyed-emnek, pláne hogy közben neki is lett egy kis mellékes betevője.

Semmilyen gondot nem okozott ez köztünk soha. Örülünk, ha több jön be, bármelyik oldalról is érkezik.

Beszélgessetek erről. Ha ugyanaz az értékrend és ugyanazok a célok, ez nem lehet probléma.

2023. szept. 17. 11:08
 9/10 lizzi77 ***** válasza:
Hàt ha eddig nem mutatta a jelét,hogy a pénz nagyon fontos neki,akkor feleslegesen túrázol rajta.Bármikot történhet valami,ami miatt fordulnak a dolgok,munkanélküliség,betegség,lerokkantjàk valamelyikőtöket,akkor a másik nyilvàn többet fog keresni.Inkàbb nyugodtabb lehetnél,hogy több mindenre telik,tudtok félrerakni,stb.
2023. szept. 17. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Jogász feleségem már megismerkedésünkkor is jobban keresett nálam, később meg pláne. Soha semmilyen gondot nem okozott ez egyikünknek sem, én őszintén örültem a sikereinek. Már nem vagyunk együtt, de ennek nem pénzügyi okai vannak. F53.
2023. szept. 18. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!