Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kezelni a kialakult helyzetet?
Külön kasszán vagytok?
Mert akkor eleve annyit költ a saját pénzéből amennyit akar. Attól függetlenül hogy te mennyit keresel.
Ha meg csak azért maradna veled valaki mert te többet keresel, akkor azt a kapcsolatot megette a fene, teljesen mindegy hogy ki a nő és ki a férfi a történetben.
Miért választottál egy anyagias nőt?
Az ilyenek amúgy elvárjàk hogy a pasijuk ne ragadjon le egy rosszul fizető munkahelyen! Hiába stabil meló/kényelmes /közel van stb leszarják!!! Munka mellett képezze tovább magát. Ha nem járt egyetemre fiatalon, akkor felnőttként kezdje el! Aztán menjen egyik munkahelyről a másikra! Amíg nem keres annyit ami elég.
De miért félsz? Nem értem miben befolyásolja az életedet ha neki több pénze van, és esetleg meg tud venni magának több dolgot?
Össze akartok házasodni? Akartok gyereket? Közös ingatlant akartok venni?
Ilyen esetekben van csak jelentősége!
Hát pedig ha harmonikus, jó kapcsolatot akarsz, akkor muszáj lesz neked is fizuemelést elérni. A férfi és női szerepek, akkor valósulnak meg, ha a férfi keres többet.
Ilyenkor szokott lenni, h az egyik fél (vagy mindkettő) kompenzálni akar. A nő elkezd magasabb anyagi helyzetben lévő férfiak után nézelődni. A férfi is kompenzálni akar, így ő meg bármilyen nő után kezd nézegetni, hogy bebizonyitsa, h ő nagy kan, mert 2 nőt dug.
Ha nem akarod ezt, akkor bizony több pénzre kell szert tenned. Sok sikert!
Kb. 3 éve voltunk együtt, amikor többet kezdtem keresni a páromnál. Nem sokkal, de többet. Aztán lett egy másodállásom, így mégtöbbet. Sosem zavart ez. 8 éve együtt vagyunk, már a férjem és született egy kislányunk. Nyilván most ő keresi többszörösét az én gyed-emnek, pláne hogy közben neki is lett egy kis mellékes betevője.
Semmilyen gondot nem okozott ez köztünk soha. Örülünk, ha több jön be, bármelyik oldalról is érkezik.
Beszélgessetek erről. Ha ugyanaz az értékrend és ugyanazok a célok, ez nem lehet probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!