Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki minden nap sutikével várja haza a férjecskéjét?🍪
🤣🤣🤣
Csak példának írtam le,hogy adott egy márka x terméke,ami egyik helyen ennyi,másik helyen annyi,de látom,itt is sok a funkcionális analfabéta...😉
41.
Biztos. Sőt, kiscica-szívet szoktam reggelizni, utána átmegyek a sátánista-náci-metálos haverokkal a Hörpi kocsmába Muslinca kannásbort inni, a maradékból készült Molotovval megkínáljuk a helyi kötögető klubot. Aztán ebédre kiskutya a menü, délután könyvégetés. Ezzel el is megy az idő, meg is jön az étvágy az esti kannibál-menüre. Ajvé, milyen vagyok.
"Nem kell úgy csinálni mintha egy hónapban 300 ezer lenne a kaja. Igen mi nem veszünk csokit mert helyette sütök nem üdítőt hanem szörpöt vagy vízet iszunk nem veszünk chipset. Ezek az igazán drágák."
A Knorr por meg a főzelékek után ez nevetségesen hangzik.
47.
Figyi, a 2000 Forintost átutalta, szóval mostanság kezdhet neki elfogyasztani a cserébe elküldött szaromat. Érthető is, ha jól érzi magát, ilyen remek étellel a szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!