Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég költöztem a páromhoz, van külön háza. Mivel még nem érzem magam 100%-osnak,hogy megbírok szokni ebben a faluban,és ki fogom bírni mellette hosszú távon,így nem akarok a költségvetésbe beleadni. Helyesen cselekszem így?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon sok dolog kiderült a pár hónapos együttélés alatt, és nem túl pozitív dolgok, ráadásul nem is szeretek itt lakni,( ez a másik), így arra jutottam,hogy ilyen kapcsolatba anyagilag nem érdemes beszállnom.( Tehát az építkezésbe nem adok bele, vagy a ház körüli nagyobb dolgokba).Nem érzem kihasználásnak, mert legbelül valami azt súgja,hogy nem sokáig leszünk együtt. Jól teszem, amit teszek, vagy ez aljasság részemről? 26/n2023. febr. 23. 11:58
1/21 anonim válasza:
Nagyon kamu szagú a kèrdès. Nők lejáratása 2.0
Amúgy meg ha nem kamu, akkor hagyd ott már most, ès ne rabold az idejèt.
2/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez kamu? Meséld el nekem kérlek..Ez egy helyzet, amiben benne vagyok. Ha tündérmeséken nőttél fel,akkor nézz mese csatornát,és a normális válaszadási lehetőséget hagyd meg a felnőtt néniknek és bácsiknak!Köszi!
2023. febr. 23. 12:01
3/21 A kérdező kommentje:
Te talán 2-3 nap alatt ott hagyod a párodat,ahelyett,hogy kiismernéd? Akkor csak gratulálni tudok hozzá! Ilyennek nem hogy kapcsolat, de még nő/pasi sem való.
2023. febr. 23. 12:02
4/21 anonim válasza:
Kérdező....ez így aljasság és csak kihasználod a helyzetet amíg szakításra nem kerül a sor. Ha nem akarsz anyagilag semmibe beszállni és úgy érzed hogy szakítás lesz belőle akkor hagyd el már most mert ez így csúnya dolog amit csinálsz.
5/21 anonim válasza:
Miért az eddigi idők alatt nem voltatok eleget együtt hogy valamelyest elkezd kiismerni?
6/21 anonim válasza:
Szerintem kár tovább pazarolni egymás idejét, ha ezt érzed a kapcsolattal, hogy nem fog sokáig tartani. Ez inkább olyan nem is tudom.. nem kihasználás, de tipikus példája annak, mikor szar autóra nem költesz mert úgyis tudod, hogy eladod..
7/21 anonim válasza:
2# mese dèlutánt csak kèsőbb tartok. Tv-t nem nèzek😉
A kèrdèsedből kifolyólag meg èrettebb a szemèlyisègem a tiednèl. Habár korban is idősebb vagyok.
Mindjárt szólok a páromnak hogy szakítunk, mert szerinted nekem nem való kapcsolat. 🥺
8/21 anonim válasza:
Kajába,rezsibe beszállsz amíg ott laksz,felújításba nyilván nem.
9/21 anonim válasza:
Miért kéne beadnod az építkezésbe? Ha nem lesz benne tulajdonjogod akkor nem kell, sőt nem szabad. Fizesd az arányos rezsihasználatot és kész
10/21 anonim válasza:
Ha jól értem, a rezsibe, kajába beszállsz, csak a házára nem akarsz költeni.Mert így szerintem ez rendben van.Részéről lenne kihasználás,ha elvárná,hogy olyan ingatlanra költs,amihez jogilag soha nem lesz közöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!