Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haza költöznék, de így borzasztó messze lenne az új munkahelyem?
Egy éve élünk együtt a párommal, féléve keresek munkát. Úgy tűnik most összejönne egy hely, ami szimpatikus is, elég közel van a lakóhelyünkhöz. Viszont mostanra annyira megromlott a viszony köztünk, hogy azon gondolkozok inkább haza költözök a szüleimhez… ma volt az állásinterjúm ami szerintem jól ment, de ma olyan szinten kiidegelt, hogy már látni se bírom. Mindenbe beleköt állandóan mindennel csak a baja van, soha semmiben nem lehet igazam, mert csak. Semmiért se kér bocsánatot. Alig ér hozzám, ezek miatt úgy érzem teljesen kezdek kiszeretni belőle, pedig én szerettem őt tényleg.
Ha haza költözök a szüleimhez viszont ez az új munkahely irdatlanul baromi messze lenne… ráadásul ott van még, hogy ők távozásom óta elkezdtek aktívan a lakásban dohányozni, aminek most konkrétan kocsma szaga lett… nem tudom mit csináljak, hogy hozzam egyenesbe az életemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!