Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki minden nap sutikével várja haza a férjecskéjét?🍪
Nem kell feltétlen drága alapanyag.. jó persze, de azért kókuszgolyó, palacsinta, vaníliás piskóta kicsit unalmas lenne minden héten nem?
Mondjuk ha már sütök lehet megennék egy Rákóczi túróst vagy tiramisut érted.. az meg nem 1000 Ft
22.
Na ja, kilehet jönni kevésből is, ha fűrészporból készül a délre szánt fasírozott ^^ :P
24.
Akkor viszont tuti kamu az a rész, hogy "havi 100-ból", kivéve ha mondjuk 100.000 dollárra gondolsz.
26.
Ennyiből max Teszkó Gizdaságos dolgokat vehetsz, az is meg is felel a népcsoportod igényszintjének, a Kis Grofó hallgatásba közben, áldjon meg a Devla benneteket, dikk.
Talán nem olyan helyre kéne járni,ahol egy ezres fél kiló kenyér...és igen,bármelyik népszerű,olcsóbb boltban megkapod ugyanazon termékeket párszáz forinttal olcsóbban.
Egyébként én nem szoktam,nincs férjem,egyedül nem sütikézek.Amúgy sem vagyok egy sütőmester.
28.
Na ja, "prosztó bácsi enyhén lejárt okosbóttya" az a hely, ahol 5 Forintért is lehet venni pár éve lejárt húst. Nyami, nyami, a dögkút íze. Egyes embereknek az otthon íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!