Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Városi lányok, leköltöznétek vidékre a barátotokhoz, ha neki ott van háza?
Arra lennék kíváncsi, hogy a 25 év körüli lányok, akik korábban városban laktak,ti laknátok-e egy faluban, ami kb 30km-re fekszik a legközelebbi nagyvárostól!
Vidéken van egy házam, amit fel szeretnék újítani, de tartok tőle hogy ha majd lesz egy barátnőm, ő azt akarná hogy lakjak vele egy városban, vagy közelebb egy nagyvároshoz. Manapság mindenki a városok felé orientálódik. Mi a véleményetek?
Sztm nem egészen.
Sok városi szeretne kertesbe lakni, de nem teheti meg.
Közlekedés ott milyen, van e kocsi, vannak egész jó faluk.
Én is 30 km-re vagyok a várostól és szinte minden nap megyek be.
N
Nem muszáj városi lányokkal ismerkedni.
Én személy szerint nem költöznék faluba. Nem ragaszkodom hozzá, hogy Budapesten vagy bármelyik nagyobb városban éljek, de ahhoz igen, hogy ne kelljen 20-30 kilométert autózni a munkahelyre, normális üzletekbe (szóval nem a két négyzetméteres, falusi Piroska ABC-re gondolok), orvoshoz, szórakozási lehetőségekhez.
Én semmiképpen sem költöznék vidékre.
Egyrészt nincs jogsim (nem is tervezem), ezért elég problémás lenne a közlekedés, másrészt minden negatívumával együtt én nagyon szeretem a városi létet.
Viszont meglehetősen sok embert (köztük fiatal nőket is) ismerek, akik a vidék felé kacsintgatnak. Tényleg sokan vannak, akik a városközeli falvakat preferálják, mivel olcsóbb a lakhatás, csöndesebbek, nyugisabbak, de a város sincs elérhetetlen távolságban.
Szóval szerintem simán találsz olyan csajt, akinek ez bejön.
"Aki a te párod lesz az megteszi érted, hogy követ."
Vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!