Pár napos újszülöttel leköltöznél pár hétre egy nyaralóba?
Nem. Épp elég bajom volt, hogy fejjek, mert tejem alig volt, aztán fertőtlenítsek, aztán hogy egymásra hangolódjunk, és mikor elaludt, akkor előlről.
Ez az időszak arról szól, hogy egymásra hangolódtok, csak ti vagytok, megismeritek egymást, vmilyen napi rutint kialakítotok.
Rugalmasság kérdése.
A baba nem a szobát fogja látni hanem a ti közelségeteket fogja érezni.
Ha rendszerben csináltok mindent amit később otthon is - pl 7 óra fele fürdetés utána hami - akkor szerintem tök mindegy hogy hol vagytok.
A baba titeket fog figyelni és a rendszert amit kialakítotok. Nem a lakást vagy hogy milyen a berendezés.
És akik mondjuk pont ilyenkor kénytelenek költözködni? Ők se költözzenek? :) Mert a baba nem fogja megszokni a rendszert? Nem a ház adja ilyenkor a rendszert.
Épp ezért én pl ha ilyen helyzet lenne, nem gondolkodnék. Ha van a közelben gyerekorvos, ne adj isten kórházra lenne szükség akkor azt nézném egyedül. Van kocsitok? Ha igen akkor könnyen meg tudjátok oldani a helyzeteket. Legyen az egy mit tudom én SOS mellszívó vásárlás vagy bármi..
De ez csak személyes vélemény. :)
Persze! A nyaralot gondolom nem ugy kell elkepzelni, hogy satrattok a vadonba. A valaszolok meg gondolom meg csak lakotelepet lattak eketukben ... Sok a begyoposodott agyu itt mint tudjuk.
van egy pecsi ismerosom, a belvarosban egy kis panelban laknak. Ellenben, Orfun van egy csodalatos, emeletes nyaralojuk hatalmas kerttel. Minden van ott, mosogatogeptol, mosogeptol elkezdve, perzsa szonyegig. Na, valaszolok, hova vinnetek a gyereket nyari melegbe? Aszalodni a panelba ?
Nem. Az otthonunk az idealis az elso hetekre.
Harom gyerekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!