Egy 13 napos magzatott ellehet vetettni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 12:40
1/8 anonim válasza:
Ez a 13 nap hogy jött ki?
Voltál nőgyógyásznál?
Persze, hogy nem. Ugyanis azt is ő mondja meg, milyen idős a terhesség, és azt is, hogy mi a menete, ha el akarod vetetni.
2/8 anonim válasza:
Gondolom, hetest akartál írni.
Alapos indokkal igen, pl. ha beteg vagy veszélyezteti az egészségedet.
3/8 anonim válasza:
bizonyos szülőktől még a 15 hetest is elvenném...
4/8 anonim válasza:
A magzat korát nem számolják napokban..... Ha hetet akartál írni, akkor a nő keresere csak akkor, ha még kiskorú
5/8 anonim válasza:
Harom durva hiba ot szoban. Ugyes vagy.
13 napos magzat nincs.
6/8 anonim válasza:
13 heteset csak orvosi indokra, vagy ha még nem vagy 18.
13 napos magzat pedig NINCS orvosi értelemben :)
7/8 anonim válasza:
El, ha nem egészséges, kiskorú vagy... az orvost kéne megkérdezni. Szerintem is neked inkább helyesírási szótár kell, nem gyerek.
8/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat felre ertes ne essen nem nö vagyok csak az egyik ismerösöm varandos es allitolag mar nem tudja elvetettni ezert voltam kivancsi erre.
2017. máj. 5. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!