Pesten lakom egy olyan udvarban,lakásban,ahol nem érzem jól magam. Sőt a munkahelyemen is keveset keresek. De másikat nemtudok itt venni,mert nagyon drágák a lakások..Szolnokra lekőltöznétek,s ott vennétek egy másik lakást? Érdemes Pestet itthagyni?
pesten kivul is van elet.
Oda menj ahol jobban meglesz.
A nagy varosok dragak mert minden uzlet kozel van es sok a munkalehetoseg. De ha kisebb varosban is talalsz munkat akkor anyagilag jobban megeri.
Jobban jársz, ha nem eladod, hanem cserére teszed fel a hirdetésben.
Budapesti lakásért egész minőségi házakat kínálnak fel.
Azt viszont, hogy te hol lennél boldog, csak te tudhatod!
Szolnokon kapsz 2 szobás panelt 15 millióért a belvárostól 10 percre egy nyüzsgő, élettel teli lakótelepen. 20 millióért meg már belvárosi 2 szobás tégla lakást is kapsz. Mindkettőt jó állapotban, amihez alig kell nyúlni.
Igazából a legtöbb ember általában az emberi kapcsolatai miatt nem szokott költözni, mert hogy X helyen van neki a család, barátok stb. Ha ez téged nem zavar, hogy teljesen új környezetbe kerülsz, akkor költözz. Keveset keresni Szolnokon is tudsz, mint ahogy Pesten is keresel most, csak még egy jó lakásra is lenne pénzed, főleg a pesti lakásod árából.
Szia, én Szolnokon nőttem fel, 18 éves koromig ott éltem, utána Budapestre költöztem egyetem majd munka miatt. Ez volt 8 éve.
Szolnok egy rendkívül nyugodt kis város, nagyon szerettem ott élni. Ha hosszútávú letelepedésre gondolsz, akkor szerintem remek választás, viszont a helyedben Szandaszoloson probalnek lakást nézni, annál jobb környéket Szolnokon nem talalnal. Anyukám ott lakik, és mindig annyira jó érzés kiszabadulni a Pesti forgatagbol és kicsit többet lenni a természetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!