Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom,és az,hogy mamahotelos senkinek neveztem a pasimat,mert kiszolgáltatja magát,és mindenre hivatkozva el sumákolja a házimunkát?Elnézi,hogy én felmosok,ő meg bent gépezik a szobában, meg elmegy kirándulgatni.
"igenis vegyék észre, ha mocsok van körülöttük, kifogyott valami vagy rendetlenség van."
De, bocs, régen is ez pont hogy a női menedzsment része volt. Öreganyám
22
De régen a nő nem dolgozott. Gondolom nem akarsz eltartani egy nőt, akkor viszont kuss és házi munka. Vaaagy, tartsd el magas színvonalon, és akkor el lehet várni, hogy háziszolga legyen.
25
Ugyanezt modntam, csak kéne egy kevéske szürkeállomány a szövegértéshez. De akkor a gyengébbek kedvéért újra: a nőknek nem volt polgári foglalkozásuk, hanem az otthoni teendőket végezték. Így már sikerül felfogni az üzenetet?
Szuper.
Na de manapság, amikor mindkét fél dolgozik, mégis miféle logika alapján jutunk el oda, hogy a 8 óra munka után a lusta here hazamegy dögleni, a nő meg még elvégzi a házimunkát? Ha valaki nem akar házimunkát végezni, akkor tartsa el a nőt. Ha nem akarja elvégezni, akkor fogja meg a partvist.
Ez így már érthető, vagy további segítségre van szükséged?
26.
Még jobb, ha mindkettő dolgozik és ennek árából felbérelnek egy háziszolganénit, aki takarít helyettük. 😎😎😎😎😎😎😎😎😎
"ez abszolút szakításra ad okot" - egyetértek.
Gyorsan szakíts, mielőtt ő tenné meg, mert mamahoteles senkinek nevezed (ha egyszer ez elkezdené zavarni, főleg, ha már ott se vagy, se reggeli, se ebéd, se semmi).
Miért vagy vele? :D
El kell hagyni, ha ennyire szr, nem itt nyavalyogni, azután lefeküdni mellé az ágyba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!