Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom,és az,hogy mamahotelos senkinek neveztem a pasimat,mert kiszolgáltatja magát,és mindenre hivatkozva el sumákolja a házimunkát?Elnézi,hogy én felmosok,ő meg bent gépezik a szobában, meg elmegy kirándulgatni.
7
Bocsi, nem tanyán lakunk. A városban pedig kb szökőévente kell bármi hasonlót csinálni. Arról nem is beszélve, hogy amíg egyedül laktam, ugyanúgy megoldottam ezeket gond nélkül.
Szóval ezt nem talált be, herécske.
De miért kell ezen veszekedni? Csináljatok egy napirendet vagy házirendet közösen, kinek mi a feladata. És ha elfelejti, akkor kérd meg. Ha meg nem csinálja, akkor hagyd ott.
De az, hogy már felmosol és közben szidod (ahogy elképzelem), ő meg játszik... az tényleg olyan, mint amikor egy anyuka pakolja össze a széthagyott zoknikat és zsepiket a kamasz szobájában és közben monologizál, az meg füle botját se, mert megszokta, hogy csak duma. Ez nagyon gáz egy kapcsolatban, ne legyél ilyen túlbuzgó nénike, aki folyton kiszolgálja a másikat, mert anyuka leszel és nem társ, őt meg gyereksorba rakod.
Kérdező, hagyd ott a francba. Mi ez, hogy napirend, könyörgöm? Óvodában vagyunk?
Ha látom, hogy por van, felporszívózom. Ha látom, hogy kifogyott a szappanadagoló, akkor újratöltöm. Ha látom, hogy koszos a zuhanyzó, akkor kitakarítom. Ha látom, hogy kiborult valami, feltörlöm. (Nyilván idő meg energia függvényében.)
Nehogymár ott tartsunk, hogy ép, egészséges, felnőtt férfiaknak napirendet írjon a barátnőjük, te jó ég... A kisgyerekek vannak azon a szinten, hogy szólni kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!