Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a felháborodásom,és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom,és az,hogy mamahotelos senkinek neveztem a pasimat,mert kiszolgáltatja magát,és mindenre hivatkozva el sumákolja a házimunkát?Elnézi,hogy én felmosok,ő meg bent gépezik a szobában, meg elmegy kirándulgatni.

Figyelt kérdés
Amúgy meg szerintem,ez abszolút szakításra ad okot,mert ennyi erővel inkább dolgoznék egy kisbabára,mint rá, felnőtt férfiként..Ráadásul,még van amikor most is lejárkál az anyjáékhoz...
2023. dec. 30. 10:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

7

Bocsi, nem tanyán lakunk. A városban pedig kb szökőévente kell bármi hasonlót csinálni. Arról nem is beszélve, hogy amíg egyedül laktam, ugyanúgy megoldottam ezeket gond nélkül.

Szóval ezt nem talált be, herécske.

2023. dec. 30. 11:05
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
Ne foglalkozz velük kérdező :) Nem azonnal derül ki, hogy a pasi egy here. Amint felmerülnek a problémák, ki kell rakni.
2023. dec. 30. 11:06
 13/33 anonim ***** válasza:
37%
Milyen barátságos, kedves emberek vannak ezen az oldalon :) "picsák, herék", itt mindenki nagyon jó arc és toleráns.
2023. dec. 30. 11:06
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell ezen veszekedni? Csináljatok egy napirendet vagy házirendet közösen, kinek mi a feladata. És ha elfelejti, akkor kérd meg. Ha meg nem csinálja, akkor hagyd ott.

De az, hogy már felmosol és közben szidod (ahogy elképzelem), ő meg játszik... az tényleg olyan, mint amikor egy anyuka pakolja össze a széthagyott zoknikat és zsepiket a kamasz szobájában és közben monologizál, az meg füle botját se, mert megszokta, hogy csak duma. Ez nagyon gáz egy kapcsolatban, ne legyél ilyen túlbuzgó nénike, aki folyton kiszolgálja a másikat, mert anyuka leszel és nem társ, őt meg gyereksorba rakod.

2023. dec. 30. 11:07
 15/33 A kérdező kommentje:
Igen utolsó,nagyon kedvesek,imádni valóak,és BUNKÓK.Tisztelet az 1-2 normális hozzászólónak.
2023. dec. 30. 11:07
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
Hmm, tehát magad vallod, hogy a pasid egy mamahoteles senki, de amikor arról van szól, hogy minek vagy egy mamahoteles senkivel akkor lapítasz mint szar a fűben és egyből a mi hibánk :D Jól van mucuska, akkor szenvedj csak tovább a nyomorék herével, ha ennyire szereted. Minek teszel fel kérdést?
2023. dec. 30. 11:08
 17/33 A kérdező kommentje:
Volt napirend,akkor sem csinálta,csak ideig óráig.Nincs kedvem 10-11 óra után még valakit pesztrálgatni,aki itthon veri nagyobb részt a tudjuk mit..Én tanítgassam? Én állítsak neki össze napirendet? Megszoptatni ne szoptassam meg? Erre nem kellene semmilyen napirend,magától meg kellene látnia,hogy valami kiürül,stb..
2023. dec. 30. 11:09
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hagyd ott, ha nem hajlandó változtatni, te meg nem akarsz így élni.
2023. dec. 30. 11:11
 19/33 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, hagyd ott a francba. Mi ez, hogy napirend, könyörgöm? Óvodában vagyunk?

Ha látom, hogy por van, felporszívózom. Ha látom, hogy kifogyott a szappanadagoló, akkor újratöltöm. Ha látom, hogy koszos a zuhanyzó, akkor kitakarítom. Ha látom, hogy kiborult valami, feltörlöm. (Nyilván idő meg energia függvényében.)

Nehogymár ott tartsunk, hogy ép, egészséges, felnőtt férfiaknak napirendet írjon a barátnőjük, te jó ég... A kisgyerekek vannak azon a szinten, hogy szólni kell nekik.

2023. dec. 30. 11:13
 20/33 A kérdező kommentje:
Így van utolsó! Ezért is kerül lapátra sok pasi! És az enyém sem lesz másabb helyzetben.És iagaz van annak,aki azt mondja,hogy aki 30 fölött az anyjával,meg a szüleivel él,hatalmas RED FLAG
2023. dec. 30. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!