Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Anyós szerint nem létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyós szerint nem létezik olyan, hogy egy pár annyira egy hullámhoszon legyen, hogy a pillantás ól is tudja mire gondol a másik mit is akar. Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Nagyanyám mindig azt mondta, az évek alatt ùgy}összecsiszolódtak, hogy kapásból tudták mit akar a másik. Nálunk a barátomnak még logikája sincsen hozzá, hogy a kezem alá dolgozzon, vagy szavak nélkül az arcomról olvasson, pedig egyértelmű minden. Az a típus vagyok akinek minden kiül az arcára, titkolni sem tudok semmit. Ő meg egyszerűen sosem veszi a lapot semmilyen téren.
2023. dec. 11. 03:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Kérdezd meg a feleségem... Szerinte én gondolatolvasó vagyok és néha jobban ismerem, mint ő saját magát. :D Ehhez szerintem kell az, hogy tényleg egymásra legyetek hangolódva és talán az alap szintnél egy kicsit magasabb empátiás képességek se ártanak. Az viszont tény, hogy nem működik mindenkinek mindenkivel.
2023. dec. 11. 10:42
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

19 éve vagyunk együtt, nálunk működik. Sokszor elég egy pillantás, vagy egy sóhaj, vagy egy fél mondat.

Pont múlt pénteken este volt egy olyan szitu, hogy csak sóhajtott, én meg válaszotam. Tudtam, hogy arra kíváncsi, megy-e a Comedyn az Agymenők 😁

Öcsémmel és anyukámmal is ilyen a kapcsolatom. Volt olyan, hogy anyukámmal beszélgettünk, de mivel fél szavakból is megértjük egymást, tényleg ilyen "félszavas" beszélgetés volt. Az élettársa meg kiakadt kicsit, hogy ő nem egy buta ember, de semmit nem értett abból, amit beszéltünk 😂

2023. dec. 11. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!