Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, menstruációhoz hogyan álltok? Milyen gondolataitok vannak vele kapcsolatban?
Anonim oldal, úgyhogy jöhet minden, nyugodtan, de csak őszintén. Olyan is, amit mondjuk barátnőnek nem mondanátok.
Párotok esetében mi a helyzet? Hogyan toleráljátok, ha teszitek egyáltalán?
Ja, hamarabb kitörölték, mielőtt én is olvashattam volna.
"De akkor újra megkérdezem azt amit innen töröltek, mégis hogy gondolja az ilyen nyomorult hogy ne menstruáljunk (és egyebek, pisi, kaki)? Csak hogy neki ne legyen tolerálni valója. Hihetetlen, komolyan."
Bocsi, a korábbi kérdésedet nem láttam.
Szerintem valamit félreértettél, egyáltalán nem gondolom,hogy nem kéne menstruálnunk(vagyis, amúgy tök jó lenne nélküle az élet...)
és azt se gondolom, hogy azért nem kéne menstruálnunk, nekünk nőknek,hogy akkor a férfiaknak nem kell tolerálnia semmit.
Ha esetleg valami ilyesmit gondolsz: a megfogalmazásodból legalábbis ez jön le.
Ha kérdésetek van, miért tettem fel ezt a kérdést, meg miért ilyen megfogalmazásban, írjatok privátot.
De szerintem nem tettem semmi rosszat.
Azért van ez az oldal, hogy név nélkül feltehessünk kérdéseket. A jóindulatú ember pedig igyekszik jóindulattal segíteni/válaszolni.
Szép estét mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!