Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez a viselkedés mire utal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a viselkedés mire utal?

Figyelt kérdés
Férjem napi 5 óránál többet ül a gép előtt, filmet, vagy h@lye videókat néz. Én mint háttérben futó program intézem a háztartást, gyereket, stb. Hétvégén sokkal rosszabb a helyzet, fekszik mindkét nap és akár 16 órát is tv-zik, mert neki regenerálódni kell. Én persze lefáradok, míg ő alszik. Ha felébred jön az igényeivel (szex, kiszolgálás stb). Azt is mondta, hogy keres másik nőt mert neki igényei vannak! Nekem meg csak kötelezettségeim? - kérdeztem tőle. Erre azt mondta, de nem is csinálok semmit, amitől elfáradhatnék. Nem értem a hozzá állását. Felnőtt ember, még a saját dolgait sem intézi, tv-t néz, és ez szerinte miattam van.
tegnapelőtt 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Na, akkor ennek vége.

Kezdj el felkészülni a válásra. Pénzügyi, jogi vonatkozásban, stb.

Minden dokumentumot szép csöndben szerezz be.

Ha gyerek nincs, sokkal egyszerűbb: rúgd ki a fenébe.

Nem szeret, férfinak nulla, férjnek minusz nulla, parazita.

Legyen önbecsülésed!

tegnapelőtt 10:22
 2/7 gergelice16 ***** válasza:

Megragadt egy éretlen gyerek szintjén, és nincs belső önbecsülése.

Neked pedig már sokkal hamarabb fel kellett volna lépned az ilyen viselkedés ellen. Az a normális, hogy ha ő is besegít a munkákban, pláne ha gyerek is van. Bár ennek belső indíttatásból kellene mennie, mert szeretitek egymást, de ahogy látom, ő már egyáltalán nem szeret téged, csak kihasznál.

tegnapelőtt 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Keressen akkor erre azt kéne mondani, aztán ott hagyni. Mire utal? Hogy egy lusta, semmirekellő kb borzasztó zsarnokoskodó hozzáállással
tegnapelőtt 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
De felrugnam az ilyet ..A nővérem is hasonló alakkal élt.Halisten elhagyta,és talált normális embert.Aki munka után ugyanúgy foglalkozik a gyerekkel háztartással.El kell hagyni ezt az alakot.
tegnapelőtt 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra utal, hogy rohadtul nyeregben érzi magát, azt hiszi, hogy úgyse hagyod el. Megteszi, mert megteheti.

Gondolom, a gyed alatt kezdődött, mikor te voltál otthon a gyerekkel, és átvetted a teljes háztartást.

Meg tudod oldani, hogy pár napra otthagyod? Például elmész a szüleidhez vagy egy barátnődhöz? Csak hogy érezze, hogy nem olyan egyszerű az élet, ha nincs mellette az ingyen bejárónő!

tegnapelőtt 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom előtte mintaférj volt.
tegnapelőtt 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennek totál nincs értelme, mert csak kiszolgálod őt úgy, hogy te meg kifáradsz. Szerintem hagyd "ezt" a valakit, mert így nincs értelme ennek.
tegnapelőtt 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!