Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a párotok bántaná az állataitokat?

Figyelt kérdés
Sokszor elzavarja a macskát, bele is rúg. A pár hetes csibébe is belerúgott. Mások állataival ezt nem meri csak az enyémekkel. Mintha féltékeny lenne rájuk. Tegnap is tombolt mert simogattam a macskát, és hogy a macskának több tisztelet jár mint neki. Nekem és a kisfiamnak fontosak az állatok, egy rossz nap után jólesik csak úgy megsimizni a macskát, megnyugtat. Azt mondja feszült mert kevés és rossz a szex ezért van, hogy utálja őket. Amúgy a férjem meg egész este tv-zik, neki az a kikapcs munka után.
tegnap 08:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Te sem vagy normális ha vele maradsz. Most akkor azért mert kevesebb a szex, de közben lusta mint a disznó mert a tv előtt henyél ő ideges és rugdoshassa az állatokat? Vagy megrugdoshat téged, a közös gyereket? Agresszív gyökér!

Ha van hova menned azonnal pakolj össze és menekülj, majd add be a válási papírokat. Ha pedig nincs akkor a NANE segélyszervezet segít! Ne maradj vele mert nemcsak az állatokat fogja rugdosni hanem titeket is hamarosan!

tegnap 08:15
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne többé a párom. Még akkor se lenne normális, ha mondjuk az állat megrongálna valamit, vagy a szőnyegre piszkítana, de baszki, tajtékzik, mert simogatod?

"Azt mondja feszült mert kevés és rossz a szex ezért van, hogy utálja őket."

Undorító. Mit tehet erről a macska? De az is ijesztő, hogy felnőtt emberből ilyen agresszivitást vált ki, mert kielégületlen. Amúgy nem félsz, hogy majd a macska után te vagy a gyerek jön?

tegnap 08:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Te normális vagy? Miért hagyod ezt? Két kutyám van, SOHA nem hagynám, hogy bántsák őket. Jelenlegi párom imádja őket, előtte megnehezítette a pártalálást az, hogy valahogy mindig olyan pasikba botlottam, akik nem akartak benti állatot, de nem alkudtam meg, szépen kivártam, hogy olyan párom legyen, aki nem csak eltűri, hanem szereti is őket. Neked is ezt kéne tenned. Én eltörtem volna a kezét annak, aki kezet emelt volna rájuk :D
tegnap 08:23
 4/23 TiniTitán0213 ***** válasza:
100%
Ez egy állat kínzó.
tegnap 08:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Jegyezd meg jól amit én is írok: Ha képes bántani az állatokat akkor téged és a gyermeket is fogja!

Az én régi szomszédom éheztette az összes kutyáját. Éhen döglöttek volna meg ha mi nem adtunk volna nekik kaját.

Ő spórolt, két héten keresztül hajlandók volt egy fajta ételt enni, vagy száraz kaján lenni és a kutyáknak nem adott enni egyáltalán.

Mi nem jelentettük be inkább adtunk nekik mint írtam enni, de valamelyik szomszéd megtette. Azóta elköltöztünk onnan szóval nem tudom mi van vele, remélem nincs többé kutyája, se macskája.

Amúgy azért hoztam szóba mert két gyereke van és mindkettőt megverte ugyanúgy mint a feleségét.

Amiatt feljelentettük, de a felesége mellette állt, gondolom félt tőle és nem merte elhagyni.

Mindkettő gyereke alkoholista és a kisebb még szerencsejáték függő is.

Azt akarod, hogy a te gyerekeid is lelki sérültek legyenek?

Vagy azt akarod, hogy te is kapjál valamelyik gyerekedtől? Amiatt kérdezem mert amikor az idősebb tini felnőtt lett megpofozta az anyját nem egyszer hiszen abban nőtt fel! Ne legyél hülye hanem hagyd el és jelentsd fel állatkínzás miatt!

tegnap 08:31
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék. Taszítanak az állatkínzók.
tegnap 08:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

En is ismerek ilyet.igaza van 5.nek.

A saját gyerekét is veri meg a párját is.

tegnap 08:50
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem viselném el, még azt sem, hogy durván, agresszíven kommunikáljon velük, róluk, nem ám a tettlegességet. Számomra az, hogyan viszonyul az állatokhoz, rovarokhoz, természethez valaki, vízválasztó az ismerkedés során.
tegnap 09:04
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
Hogy van az, hogy ti mindig az idiótákhoz mentek hozzá és szültök nekik gyereket?
tegnap 09:19
 10/23 anonim ***** válasza:
55%
Alapból nem jönnék össze ilyennel. Mondjuk ha nem tudnám róla, és megtenné a szemem láttára akkor szerintem tuti brleállítanék egy nagy kést vagy ami épo a közelemben van. 100x jobban szeretem tőle a macskámat.
tegnap 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!