Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a párotok bántaná az állataitokat?
Te sem vagy normális ha vele maradsz. Most akkor azért mert kevesebb a szex, de közben lusta mint a disznó mert a tv előtt henyél ő ideges és rugdoshassa az állatokat? Vagy megrugdoshat téged, a közös gyereket? Agresszív gyökér!
Ha van hova menned azonnal pakolj össze és menekülj, majd add be a válási papírokat. Ha pedig nincs akkor a NANE segélyszervezet segít! Ne maradj vele mert nemcsak az állatokat fogja rugdosni hanem titeket is hamarosan!
Nem lenne többé a párom. Még akkor se lenne normális, ha mondjuk az állat megrongálna valamit, vagy a szőnyegre piszkítana, de baszki, tajtékzik, mert simogatod?
"Azt mondja feszült mert kevés és rossz a szex ezért van, hogy utálja őket."
Undorító. Mit tehet erről a macska? De az is ijesztő, hogy felnőtt emberből ilyen agresszivitást vált ki, mert kielégületlen. Amúgy nem félsz, hogy majd a macska után te vagy a gyerek jön?
Jegyezd meg jól amit én is írok: Ha képes bántani az állatokat akkor téged és a gyermeket is fogja!
Az én régi szomszédom éheztette az összes kutyáját. Éhen döglöttek volna meg ha mi nem adtunk volna nekik kaját.
Ő spórolt, két héten keresztül hajlandók volt egy fajta ételt enni, vagy száraz kaján lenni és a kutyáknak nem adott enni egyáltalán.
Mi nem jelentettük be inkább adtunk nekik mint írtam enni, de valamelyik szomszéd megtette. Azóta elköltöztünk onnan szóval nem tudom mi van vele, remélem nincs többé kutyája, se macskája.
Amúgy azért hoztam szóba mert két gyereke van és mindkettőt megverte ugyanúgy mint a feleségét.
Amiatt feljelentettük, de a felesége mellette állt, gondolom félt tőle és nem merte elhagyni.
Mindkettő gyereke alkoholista és a kisebb még szerencsejáték függő is.
Azt akarod, hogy a te gyerekeid is lelki sérültek legyenek?
Vagy azt akarod, hogy te is kapjál valamelyik gyerekedtől? Amiatt kérdezem mert amikor az idősebb tini felnőtt lett megpofozta az anyját nem egyszer hiszen abban nőtt fel! Ne legyél hülye hanem hagyd el és jelentsd fel állatkínzás miatt!
En is ismerek ilyet.igaza van 5.nek.
A saját gyerekét is veri meg a párját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!