Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a párkapcsolat első szakaszában túlzóan ragaszkodónak ("needy"-nek) tűnik, akkor az összeköltözés segíthet abban, hogy lenyugodjon?
Adott egy pár, az egyik fél 0-24-ben együtt akar lenni a másikkal és olyanokat ír a másik félnek, hogy:
"ha nem akarod a talit, nyugodtan megmondhatod"
"mondd meg nyugodtan, ha túl sok voltam, szeretném tudni. és azt is, hogy ehhez te hogyan viszonyulsz"
"nem értem, miért kötöd feltételhez a hétvégi találkozást"
"egyébként csak azt szerettem volna, hogy többet lássalak. nem érdekelt volna, ha közben dolgozol, békén hagytalak volna. csak szeretnék a közeledben lenni"
"azt érzem, hogy fokozatosan egyre nehezebb elviselni, hogy nem vagy mellettem"
A másik fél is vágyna a találkozásra, de ez most egy olyan periódus az életében, hogy nagyon sokat kell dolgoznia és tanulnia, így muszáj lenne egy kicsit arra is fókuszálnia, nem csak az új kapcsolatára.
Tervek szerint január végén-február elején össze tudnak költözni. Ez végre megnyugtathatja a túlzóan ragaszkodónak tűnő felet? Vagy aki ilyen egy kapcsolat elején, abból az összeköltözés utáni nyugodt periódus (amikor a munkán kívül kvázi 0-24-ben együtt tudnak majd lenni) ugyanúgy kihozza ezeket a személyiségjegyeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!