Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párommal az összeköltözésen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal az összeköltözésen gondolkodunk, de mindkettőnknek saját lakása van - kié lenne a másik lakásból befolyó bérleti díj?

Figyelt kérdés

Hibrid kasszát tervezünk, hogy mindketten a fizu x százalékát tesszük a közösbe, abból fizetődnek a bevásárlások, rezsi, nyaralások, stb, és a maradék fizu mindkettőnknek a sajátja marad.

Mindketten saját lakással rendelkezünk, az a terv, hogy ő költözne hozzám (N), és az ő lakását kiadnánk. A befolyó albérleti díj viszont szerintem a közösbe tartozik, mert ha nem lakna nálam, akkor egyáltalán nem is létezne ez a bevétel. Szerinte viszont ez az ő lakása, így őt illeti a pénz.

2023. nov. 8. 19:28
A kérdező szavazást indított:
Közös bevétel, közös kasszába való
Övé a lakás, övé a pénz
35 szavazat
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
6%

Ha van egy csepp eszed, ezt a nőt nem veszed magadhoz !

Már most anyagias...

2023. nov. 8. 19:29
 2/41 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván közös pénz.

De amugy nem szokták odaadni a párjuknak a felèt senki meg semmit.

2023. nov. 8. 19:30
 3/41 A kérdező kommentje:

1: én vagyok a nő, az én lakásomba tervezünk költozni

2: ha közös pénz, de nem szokás felezni/odaadni, akkor másoknál ezt hogy oldják meg?

2023. nov. 8. 19:32
 4/41 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván közös. Vagy ha nem közös akkor összeverekedtek, mert mindenki inkább a másik lakásában akar lakni, hogy neki több pénze legyen? :D
2023. nov. 8. 19:35
 5/41 anonim ***** válasza:
88%

Jól kezdődik....

Hagyjátok a f@szba az összeköltözést.

Láthatólag mindketten mást akartok, nem tudtok megegyezni.

2023. nov. 8. 19:35
 6/41 anonim ***** válasza:
77%

3/2

Mások ebbe bele se gondolnak hogy a párjának azért van csak pènze mert nála lakik. És így élnek boldogan.

Nagyon sok a hülye.

Mint az anyukák is akik otthon vannak a gyerekkel a pali meg veri a nyálát amiért ő hozza a pénzt a nő legyen jázi cseléd. Abba bele se gondolnak hogy csak azert tud dolgozni a hős apuka mert anyuka szittingel takarit aminek ha ki kéne számolni a díját..hát rengeteggel tartozik egy férfi.

Én pl azt is utálom(nekem nincs kecom)ha a pasinak lakása van hogy én bukom azt ez miatt hogy valaki egyutt gyűjt velem a mi házunkra. Amiert a másiknak sajátja van igy az velem nem fog egyutt gyűjteni egy közösre igy nem is tudom hány milliot bukok egy olyan miatt akinek van saját ingatlana..

2023. nov. 8. 19:43
 7/41 anonim ***** válasza:
92%

Én ismerek olyanokat is akik közös kasszán voltak és évekig nagyon boldogok voltak aztán sajnos szétmentek de 99% hogy nem a pénz miatt, meg olyat is akik külön kassza, de ők is nagyon gördülékenyen nem kicentizgetve vonalzóval...

Ha lesz gyerek akkor mi lesz? Ő közös lesz majd, közösen kell rá a pénzt költeni majd, és akkor is etetni kell majd ha pl egyikőtök elveszti a munkáját. Csak szólok.

2023. nov. 8. 19:45
 8/41 anonim ***** válasza:
17%

Ez most nem egy komoly kérdés, ugye? Meg a halál fsza lenne közös, az. Meg van beszélve egy közös kassza, oda berakja ami le van tisztázva és az megy azokra amiket írtál. A felsoroltakban ott van a rezsi is, ahhoz is hozzátesz.

Megnézném ha te költöznél hozzá, kiadnád a lakásod és elköltené minden pénzed a másik, akkor milyen fejet vágnál.

2023. nov. 8. 19:45
 9/41 anonim ***** válasza:
13%
eladni mind a 2 lakást és venni egy közöset. És akkor nem veszekedtek morzsákon.
2023. nov. 8. 19:46
 10/41 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem csak morzsákon valo veszekedés szerintem hanem megmutatkozik a párja kapcsolatban korrekt ember vagy épp uzletben már nincs barátság kapcsolat meg család elven van.
2023. nov. 8. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!