Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal az összeköltözésen gondolkodunk, de mindkettőnknek saját lakása van - kié lenne a másik lakásból befolyó bérleti díj?
Hibrid kasszát tervezünk, hogy mindketten a fizu x százalékát tesszük a közösbe, abból fizetődnek a bevásárlások, rezsi, nyaralások, stb, és a maradék fizu mindkettőnknek a sajátja marad.
Mindketten saját lakással rendelkezünk, az a terv, hogy ő költözne hozzám (N), és az ő lakását kiadnánk. A befolyó albérleti díj viszont szerintem a közösbe tartozik, mert ha nem lakna nálam, akkor egyáltalán nem is létezne ez a bevétel. Szerinte viszont ez az ő lakása, így őt illeti a pénz.
Ha van egy csepp eszed, ezt a nőt nem veszed magadhoz !
Már most anyagias...
Nyilván közös pénz.
De amugy nem szokták odaadni a párjuknak a felèt senki meg semmit.
1: én vagyok a nő, az én lakásomba tervezünk költozni
2: ha közös pénz, de nem szokás felezni/odaadni, akkor másoknál ezt hogy oldják meg?
Jól kezdődik....
Hagyjátok a f@szba az összeköltözést.
Láthatólag mindketten mást akartok, nem tudtok megegyezni.
3/2
Mások ebbe bele se gondolnak hogy a párjának azért van csak pènze mert nála lakik. És így élnek boldogan.
Nagyon sok a hülye.
Mint az anyukák is akik otthon vannak a gyerekkel a pali meg veri a nyálát amiért ő hozza a pénzt a nő legyen jázi cseléd. Abba bele se gondolnak hogy csak azert tud dolgozni a hős apuka mert anyuka szittingel takarit aminek ha ki kéne számolni a díját..hát rengeteggel tartozik egy férfi.
Én pl azt is utálom(nekem nincs kecom)ha a pasinak lakása van hogy én bukom azt ez miatt hogy valaki egyutt gyűjt velem a mi házunkra. Amiert a másiknak sajátja van igy az velem nem fog egyutt gyűjteni egy közösre igy nem is tudom hány milliot bukok egy olyan miatt akinek van saját ingatlana..
Én ismerek olyanokat is akik közös kasszán voltak és évekig nagyon boldogok voltak aztán sajnos szétmentek de 99% hogy nem a pénz miatt, meg olyat is akik külön kassza, de ők is nagyon gördülékenyen nem kicentizgetve vonalzóval...
Ha lesz gyerek akkor mi lesz? Ő közös lesz majd, közösen kell rá a pénzt költeni majd, és akkor is etetni kell majd ha pl egyikőtök elveszti a munkáját. Csak szólok.
Ez most nem egy komoly kérdés, ugye? Meg a halál fsza lenne közös, az. Meg van beszélve egy közös kassza, oda berakja ami le van tisztázva és az megy azokra amiket írtál. A felsoroltakban ott van a rezsi is, ahhoz is hozzátesz.
Megnézném ha te költöznél hozzá, kiadnád a lakásod és elköltené minden pénzed a másik, akkor milyen fejet vágnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!