Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal az összeköltözésen gondolkodunk, de mindkettőnknek saját lakása van - kié lenne a másik lakásból befolyó bérleti díj?
Hibrid kasszát tervezünk, hogy mindketten a fizu x százalékát tesszük a közösbe, abból fizetődnek a bevásárlások, rezsi, nyaralások, stb, és a maradék fizu mindkettőnknek a sajátja marad.
Mindketten saját lakással rendelkezünk, az a terv, hogy ő költözne hozzám (N), és az ő lakását kiadnánk. A befolyó albérleti díj viszont szerintem a közösbe tartozik, mert ha nem lakna nálam, akkor egyáltalán nem is létezne ez a bevétel. Szerinte viszont ez az ő lakása, így őt illeti a pénz.
Ha közös kassza van akkor azért kell nagyon sok szeretet nagyon sok bizalom és nagyon sok kommunikáció.
Ha pedig külön kassza van akkor meg aért kell nagyon sok szeretet, nagyon sok bizalom és nagyon sok kommunikáció.
Egy komoly, romantikus, valamire való kapcsolatban így is, úgy is lesznek közös dolgok, máskülönben maximum lakótársak vagytok akik szexelnek is egymással...
Nem azt mondom, hogy szakítsatok mindenkép, de dolgozzatok a kapcsolatotokon!
18, és miért tudja azt megtenni, hogy "ő költözik el, és a lakásába beenged idegen albérlőket"?
Azért, mert a kérdezőhöz költözik.
Az ő "kárára" spórol, ez baromira nem korrekt, nekem meg ilyen faszi nem kellene (férfinek nem nevezném.)
#18!
Ő meg lakik másnál ingyen bérmentve, igaz? De ha a nő lakását adnak ki bérbe akkor ez a tuskó pasi kérné a bérleti díj felét. Nem tudom mit szeretsz benne, de ennek nem lesz jó vége.
Ebbűl baj lesz more!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!