Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párommal az összeköltözésen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal az összeköltözésen gondolkodunk, de mindkettőnknek saját lakása van - kié lenne a másik lakásból befolyó bérleti díj?

Figyelt kérdés

Hibrid kasszát tervezünk, hogy mindketten a fizu x százalékát tesszük a közösbe, abból fizetődnek a bevásárlások, rezsi, nyaralások, stb, és a maradék fizu mindkettőnknek a sajátja marad.

Mindketten saját lakással rendelkezünk, az a terv, hogy ő költözne hozzám (N), és az ő lakását kiadnánk. A befolyó albérleti díj viszont szerintem a közösbe tartozik, mert ha nem lakna nálam, akkor egyáltalán nem is létezne ez a bevétel. Szerinte viszont ez az ő lakása, így őt illeti a pénz.

2023. nov. 8. 19:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
84%
A felét adja bele az albérleti díjnak, vagy fél évig lakjatok nála ingyen, fél évig meg nálad (nyilván nem, de csak hogy értse a matekot)
2023. nov. 8. 19:59
 12/41 anonim ***** válasza:
89%

Ha közös kassza van akkor azért kell nagyon sok szeretet nagyon sok bizalom és nagyon sok kommunikáció.

Ha pedig külön kassza van akkor meg aért kell nagyon sok szeretet, nagyon sok bizalom és nagyon sok kommunikáció.

Egy komoly, romantikus, valamire való kapcsolatban így is, úgy is lesznek közös dolgok, máskülönben maximum lakótársak vagytok akik szexelnek is egymással...

Nem azt mondom, hogy szakítsatok mindenkép, de dolgozzatok a kapcsolatotokon!

2023. nov. 8. 20:08
 13/41 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem egyértelmű, hogy ilyen esetben közös. De ha az az ő lakása, az ő pénze, akkor viszont a te lakásodban lakik, tehát fizessen bérleti díjat, a rezsit meg felezzétek.
2023. nov. 8. 22:14
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
Van fizetése is nem? Azt adja a közösbe. A lakást ha kisfia meg legyen az ővé.
2023. nov. 8. 22:29
 15/41 anonim ***** válasza:
49%
kiadja*
2023. nov. 8. 22:29
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Már most a legelején parázs a hangulat nálatok, minden arról fog szólni hogy ez az enyém, az a tiéd. Közösen laktok egy háztartásban akkor a befolyó összeg is közös. Mint fentebb is írják, hagyjátok az összeköltözést a fenébe, ti folyamatosan csak veszekednétek a befolyó bérleti díjon. Nem való nektek még párkapcsolat.
2023. nov. 9. 04:53
 17/41 anonim ***** válasza:
95%
Én is egyetértek azzal, hogy ha úgy gondolja, az az ő lakása es az ő pénze, akkor oké, de akkor viszont fizessen neked bérleti díjat.
2023. nov. 9. 07:12
 18/41 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ha ő költözik el és a lakásába beenged idegen albérlőket akkor az a pénz őt illeti. Mondjuk én ezek után nem is akarnék veled összeköltözni.
2023. nov. 9. 12:14
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

18, és miért tudja azt megtenni, hogy "ő költözik el, és a lakásába beenged idegen albérlőket"?

Azért, mert a kérdezőhöz költözik.

Az ő "kárára" spórol, ez baromira nem korrekt, nekem meg ilyen faszi nem kellene (férfinek nem nevezném.)

2023. nov. 9. 15:10
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

#18!

Ő meg lakik másnál ingyen bérmentve, igaz? De ha a nő lakását adnak ki bérbe akkor ez a tuskó pasi kérné a bérleti díj felét. Nem tudom mit szeretsz benne, de ennek nem lesz jó vége.

Ebbűl baj lesz more!

2023. nov. 9. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!