Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Működőképes az a kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működőképes az a kapcsolat, ahol 50-50%-ban fizettek mindent?

Figyelt kérdés
A női oldalon vagyok, eddig minden kapcsolatomban (3) fele-fele fizettünk mindent a párommal. Még megtiszteltetésnek is éreztem, hogy egyenrangú félnek tekintenek, és közösen építhetünk várat. Az első közös évünk végére minden esetben ez a fele-fele fizetünk, nagyon maximum fele-fele lett. Már azzal indult, hogy lakjunk nálam, hogy ő szabadon fektethesse be a lakása árát, amin persze nem merült fel az osztozkodás. Ha egyszer is mentünk közösen az ő autójával, akkor már fizessem a kocsija költségeinek a felét. Randizni nem vittek soha, hogy nehogy állni kelljen egy vacsorát nekem. Szülinapomra egy tábla csokit is sajnáltak...amiket én adtam,vettem, szerveztem azok mindig degradálva voltak, hogy nehogy viszonozni kelljen. Kezdem azt hinni, hogy ez a fizessünk felesben azt jelenti, hogy "nem tervezek veled komolyan,csak annyit fektetek a kapcsolatba, amennyit nagyon muszáj, úgy alakítom a dolgokat, hogy bármikor kényelmesen tudjak szakítani"... Szó sem volt közös vár építésről a beetetési időszak után. Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? A fele-fele fizetést persze együttélés alatt értettem (fele rezsi, fele bevásárlás stb.)

2023. nov. 6. 19:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
EZ most komoly, hogy nálad lakik, hogy pénzt szerezzen a saját lakásából, amit megtart magának?
2023. nov. 7. 20:31
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
31-es, én is ismerek ilyen párokat. Hát, aki ilyen balek, és meg lehet vele tenni, hát hajrá. Én biztos nem tartanék el egy férfit.
2023. nov. 8. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!