Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működőképes az a kapcsolat, ahol 50-50%-ban fizettek mindent?
ebben az esetben csak kihasznál
ez nem fele fele mert a lakása bevétele csak az övé és azt spec nem felezi veled
na meg sóher h egy randira nem hív el
kvázi mindenen spórol amin csak lehet de legfőképpen rajtad
Ez így nem. Kifizetteti mindenének a felét mással és még ingyen ágymelegitője is van? Aranyélet. Erről álmodnak az incelek.
Remélem csak trollkodás mert nagyon kilóg a lóláb hogy nem nő írta.
Szerintem ALAPVETŐEN nem gond a fele-fele, de azért amiről te írsz, sztem nem ez. Ugye mindig felmerül a kérdés, hogy mi legyen, ha az egyik mondjuk ovónő és keres (csak mondok valamit) nettó 200at (nem tudom mik a bérek, sorry csak érzékeltetés) és a másik meg nettó 900at. Na itt a fele-fele nem lenne túl fair.
Aztan ott jön az, ha a nő mondjuk gyesre/gyedre megy, megint csak nem fair a dolog. Úgy kell kialakítani szerintem, hogy fair és azért reális legyen.
Az, hogy valaki egy csoki árát is sajnálja, vagy veled fizetteti ki az ő autója költségeit, vagy egyszer-egyszer nem hív meg egy vacsorára az NETTÓ SPÚRSÁG. Ha elmegy az ember kirándulni a másik kocsijával magamtól ajánlanám fel nőként, hogy adok az üzemanyag ktg.-be, de fordított esetben nekem is jól esne ha ugyanígy gondolkodna a párom.
Szóval ne keverjük a szezont a fazonnal. Simán meghívnám olykor-olykor én is a másikat valamire (legyen az egy mozi, vacsi, kv, bármi) ahogy ezt akár néha a barátaimmal is megteszem. Máskor meg visszahív a másik. Nagyobb kiadások felesben, de ez is inkább úgy értendő, hogy a 2 fél megegyezik NEKIK hogy jó. Mind a kettőnek.
#1 jól látja.
Ha valóban fele-fele arányban meg vannak osztva a kis költségek (pl. egy kirándulás benzinköltsége vagy egy esti szórakozás költsége), a nagy költségeknél meg valami közös jövő építéséről van szó, akkor ez jó megoldás. De így nem.
Az pedig konkrétan nagy baj, ha szülinapodra egy tábla csokit is sajnálnak. Mondom ezt úgy, hogy én se szeretem a nagy ajándékozásokat.
De ha már a harmadik ugyanilyen férfiba szaladsz bele, akkor gondolkodj el, miért ilyeneket vonzol be, ill. miért ilyenek tetszenek meg neked. Mert ez már nem lehet véletlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!