Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen formában mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen formában mennyire lehet működőképes ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy egyiptomi sráccal, aki itt tanul egyetemen. Ez az utolsó éve, utána megy vissza Egyiptomba. Szeretné, ha vele mennék, de annyira nem ismerjük egymást, hogy mindent felborítva vele menjek. Mire mondta, hogy attól még vele jöhetek, max visszajövök Mo-ra, ha nem működne.
2022. nov. 5. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha vissza tudsz...
2022. nov. 5. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ mennyi idős a kapcsolat, én fél év után azt mondtam a páromnak, megyek vele ahova akar, mert azt mondta nem akar sokáig lenni Magyarországon. Szeretem, vele akarok felkelni minden nap.

Ha erősen ezt érzed te is, menj, ha egy kicsit is bizonytalan vagy, ne.

2022. nov. 5. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen más kultúra, más gondolkodásmód, más társadalmi struktúra, más a nők szerepe a társadalomban és a családon belüli jogaik.

Ott megszűnne a családi, familiáris háttered, a barátok. Óriási kulturális távolság.

A közös gyereketeket nem nevelhetnéd úgy, ahogy a mi kultúránkban szokás. Válás esetén, ha egyáltalán elengednének, a gyerekedtől örökre búcsúzhatsz.

Nem is értem, hogy lehetnek magyar nők ilyen meggondolatlanok, felelőtlenek.

2022. nov. 5. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj de neked nincs eszed.

Teljesen más kultúra, kb sz@rba veszik a nőket, te meg azon gondolkodsz, hogy oda menj vele?

Vissza se fogsz tudni jönni.

Annyi normális magyar, sőt néhány roma pasi van, de neked inkább egyiptomi kell.

Nem tudom hogy nevessek, vagy inkább sajnáljalak eskü. 🤷‍♀️

2022. nov. 5. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jezus... cigany putriba is mehetnel ennyibol.
2022. nov. 5. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Arab kultúra teljesen más,ott mehetsz csadorba fejkendőbe ahol a nő,szolga és szexuális tàrgy,és persze hàremük lehet több asszony egy kupacon,de sok boldogságot ...
2022. nov. 5. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Soha. Egy lanycsoport ment ki kirandulni turistakent, szervezett uton, fegyveres orok voltak minden hotelnel, kisertek is oket de meg igy is folyamatosan probaltak a fiatal lanyokat kiragadni a csoportbol a korejuk osszeverodott ferfiak. Hatalmas trauma volt, azt hittek ott maradnak.
2022. nov. 5. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Itthoni kulturalt cigany ferfi bezzeg nem kell .. gondolom a penz itt is ami vonz.
2022. nov. 5. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!