Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen formában mennyire lehet működőképes ez a kapcsolat?
Attól függ mennyi idős a kapcsolat, én fél év után azt mondtam a páromnak, megyek vele ahova akar, mert azt mondta nem akar sokáig lenni Magyarországon. Szeretem, vele akarok felkelni minden nap.
Ha erősen ezt érzed te is, menj, ha egy kicsit is bizonytalan vagy, ne.
Teljesen más kultúra, más gondolkodásmód, más társadalmi struktúra, más a nők szerepe a társadalomban és a családon belüli jogaik.
Ott megszűnne a családi, familiáris háttered, a barátok. Óriási kulturális távolság.
A közös gyereketeket nem nevelhetnéd úgy, ahogy a mi kultúránkban szokás. Válás esetén, ha egyáltalán elengednének, a gyerekedtől örökre búcsúzhatsz.
Nem is értem, hogy lehetnek magyar nők ilyen meggondolatlanok, felelőtlenek.
Ne haragudj de neked nincs eszed.
Teljesen más kultúra, kb sz@rba veszik a nőket, te meg azon gondolkodsz, hogy oda menj vele?
Vissza se fogsz tudni jönni.
Annyi normális magyar, sőt néhány roma pasi van, de neked inkább egyiptomi kell.
Nem tudom hogy nevessek, vagy inkább sajnáljalak eskü. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!