Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működőképes lehet komoly kapcsolat egy 18 éves lány és 44 éves férfi között? Nagyon szeretik egymást.
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 17:15
3/25 anonim válasza:
A férjem 41 éves, a lánya 15. 3 év múlva pont itt fognak tartani, és biztos szeretik majd még egymást.
4/25 anonim válasza:
Uristen ilyenkor olyan szekunder szegyenerzetem van, neked meg tojashej a seggeden de edesapas korabeli emberrel akarsz osszejonni. Komolyan erdekel pl., hogy egy 40 eves milyen szerencsetlen lehet, ha tini lanyokkal kavar. 23 evesen sem tudom komolyan venni a 18 eves lanyokat, akik azon filoznak melyik faxkörhintára szalljanak fel minden hetvegen :D
5/25 A kérdező kommentje:
PÁRkapcsolatról van szó, nem apa-lánya kapcsolatról -.-
2020. okt. 1. 17:27
6/25 anonim válasza:
Ha rokonok, akkor igen, amúgy nem hinném. És az az ő szegénységi bizonyítványuk, ha mégis egymásra találnak. Az a pali sem érhet sokat, aki lánya korabeliekre hajt, de a csaj agyában is van gond bőven.
7/25 A kérdező kommentje:
Nézzétek már meg a kategóriát, istenem -.-
2020. okt. 1. 17:27
8/25 anonim válasza:
Nem, ha a lány egy ótvar netes fórumon kérdezi ezt, a helyett, hogy boldog lenne.
Hagyd, hagy találjon magának egy értelmes nőt, aki agyilag is elmúlt 18, azaz felnőtt!
9/25 A kérdező kommentje:
Jóval érettebb vagyok a koromnál, és ezt ő is megmondta
2020. okt. 1. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!