Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működőképes lehet komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működőképes lehet komoly kapcsolat egy 18 éves lány és 44 éves férfi között? Nagyon szeretik egymást.

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11%

Ha 44f-ről van szó, neked kell tudni? A kérdéseit gondolom neked is tartogatja, ha ő. De a 26 év háát, te most kezded a fősulit ha kezded, és nem dolgozol, ő már nem ott tart.

Ne hari de a 44f a gyk-n már ikonikus név. Mindenki a 44f láttán a tesztelő kérdezőre gondol automatikusan. Ezt a poént nem hagyhattam ki.

2020. okt. 1. 21:29
 22/25 anonim ***** válasza:
12%
Ha egyfelé néztek talán. 21-es vagyok.
2020. okt. 1. 21:30
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

Mi számít működő kapcsolatnak? Az, pár évig összejárnak dugni és élvezik? Az igen.

De semmi más.

Mondjuk elég ciki lesz mindkettejük családja előtt a párjuk.

Nem tudják bemutatni a baráti körben, nem fogják befogadni, és nem lesz közös program, pl négyesben.

Az egyik érettségire készül, stresszel, hogy átállnak digitális oktatásra, és lesz-e szalagavató. A másik vérnyomásra és koleszterinre gyógyszert szed, reméli, hogy öt év múlva is élnek még a szülei (Ha egyáltalán), és örül, ha megy még a szex.

Az egyik még most lép a felnőtt létbe, nem szavazott, nem dolgozott, nincs diplomája, nem volt komoly kapcsolata, még éretlen a családalapításra, stb. A másik ezeken régebben túl van, mint ahogy te világra jöttél. Lassan a nyugdíjra kell gondolnia, a vele egykorúak nagyszülők lesznek...

Soroljam még?

2020. okt. 1. 21:38
 24/25 anonim ***** válasza:
79%
Ideig óráig talán... voltam benne, és nem kívánom senkinek. Hiába voltam szerelmes, néhány együtt töltött hónap után tudtam, hogy nincs jövője a dolognak. Úgy szakítottam vele 20 évesen, hogy még szerettem, de muszáj volt elengednem. Már visszagondolva bánom, hogy pont ebben a 18-20 éves időszakban 2 évet elvesztegettem miatta, mert hülye voltam. Ha 30 éves lennél, a pasi meg 55 az megint más. Én csak jóindulatból mondom, hogy élj még, vagy keress valakit akivel együtt fedezhetitek fel az "életet" fiatalon.
2020. okt. 1. 22:31
 25/25 anonim ***** válasza:
18%
nekem volt nagyon hasonló. másfél évig tartott és szép volt nagyon.
2020. okt. 2. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!