Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire működőképes a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működőképes a kapcsolat, ha én 19 vagyok, a barátnőm pedig 27?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen ismertem meg őt és nagyjából 4 hónapja vagyunk együtt. Őszintén megmondom, nekem nem tűnik úgy, hogy kihasználna, valamint nekem is komoly szándékaim vannak vele. Sok ismerősömtől azt hallottam vissza, hogy biztos csak megjátsza magát és nem valószínű, hogy hossútávú lesz a kapcsolat és ez egy kicsit elbizonytalanított.
2016. okt. 6. 15:55
 1/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
43%
Ti vagytok benne, nektek kell a legjobban érezni, de ha 4 hónapja együtt vagytok akkor működőképes gondolom. Amúgy meg nem mindegy meddig tart? Semmi sem tart örökké, ameddig meg tart addig legyetek boldogok, ennyi.
2016. okt. 6. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Mint most, mint fordított esetben is, azt mondanám, hogy ezt csak ti tudjátok, ez a ti kapcsolatotok.

(hozzáteszem, hogy egy ilyen kérdésnél megengedőbbek az emberek, de ha 27 éves a srác és 19 éves a leányzó, akkor szinte mindenki azzal menne, hogy csak szexre kell és így tovább. Ez van, ha az ember, csak a számokat nézi, a többit nem).

2016. okt. 6. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:

"Hozzáteszem, hogy egy ilyen kérdésnél megengedőbbek az emberek, de ha 27 éves a srác és 19 éves a leányzó, akkor szinte mindenki azzal menne, hogy csak szexre kell és így tovább."

Amúgy tényleg!

Egyszer merészeltem ilyet kiírni csak 20 éves nő és 32 éves férfi felállással.

Egyből mindenki lehurrogott és mindenféle anyagias szajhának lehordtak.

2016. okt. 6. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
A lánnyal sincs minden rendben ezek szerint, ha egy gyerek kell neki. És direkt nem nőt mondtam, mert aki 19 éves sráccal kezd, az nem nő. Vagy szellemileg visszamaradott.
2016. okt. 6. 16:50
 5/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Szerintem fordítva sincs gond vele. De azért lepontozhattok nyugodtan.
2016. okt. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!