Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működőképes lenne a kapcsolat, ha a szerelem már elmúlt?
Régóta ismerem a srácot, mondhatni kívülről belülről. Kb 10 éve voltunk együtt olyan 1,5 évet, akkor nagyon szerelmes voltam. Össze akart költözni velem,de én akkor nem tudtam volna részt vállalni a bérleti díjban,rezsiben,így nemet mondtam. A szerelem lassacskán elmúlt, de nagyon jóban maradtunk,mindig egymás mellett voltunk jóban,rosszban. Azóta nincs senkim,neki se. Így 10 év után azt mondta,próbáljuk meg újra,mert ő velem akar élni.
Na már most szerelem se az ő,se az én oldalamról nincs. Szeretem,tisztelem őt, és ugyanezt elmondhatom róla is. Ilyenkor mi van? Nagyon erős barátság győzhet le szerelmet? Mik lehetnek a buktatók a későbbiekben ránk nézve? Én szivesen élnék vele,mert Sosem értett még így meg senki mint ő. Figyelmen kívül lehet ilyenkor hagyni,hogy nincs pillangó repdesés,nincs tűz,nincs mindent elsöprő szerelem?
A "mindent elsöprő szerelem" úgy is elmúlik idővel. Valamennyi érzelmi intelligencia mindig is kelleni fog ahhoz, hogy kapcsolat működni tudjon, miután a szerelem kezd kialudni. Sőt, nem kialszik, csak átalakul szimpla szeretetté. Itt gyakorin nagyon sokan képtelenek lennének benne maradni 1 kapcsolatban, ahol már nincsen "pillangó repdesés", "tűz". Ez a helyzet sem sokkal másabb, az előbb felsoroltnál.
Biztos vagy benne, hogy adni akarsz az itteni emberek véleményére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!