Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi magánszférát adtok a másiknak? Lent
Figyelt kérdés
Ha minden nap találkoztok, de lehet csak este tudtok.
Vagy csak este fele 2-3 órára.
Amikor külön vagytok folyton beszélgettek,vagy csak hébe-hóbam vagy egyáltalán nem ?
2016. ápr. 18. 11:30
1/4 anonim válasza:
Napi pár óra, legalább egy étkezés, szex ideje, közös programok időtartama, zuhanyzás ha úgy alakul, de jó sok magánzféra kell nekem is, ezért sokat adnék. Külön privát zónát mindenkinek szerintem...
2/4 anonim válasza:
Mi hétvégén találkozunk de nem beszélünk minden nap legalábbis hosszabban nem csak ha van mesélni való.
3/4 anonim válasza:
Amennyit igényel. A kapcsolat elején nyilván kevesebbet, később többet.
4/4 anonim válasza:
Amennyire igénye van.
Nem beszéltünk minden nap amikor még nem éltünk együtt.
Ezt egyébként sok kapcsiban látom,hogy mindig beszélni kell a másikkal,és ez szerintem barominidegesítő.ahogy az is hogy naponta 10x hívjåk egymást,és beszélnek a semmiről.
Neki is és nekem is kell néha a nyugi amikor csak én vagyok és a gondolataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!