Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működőképes lehet egy ilyen kapcsolat?
3 fiatalról lenne szó. Két fiú és egy lány. Az egyik fiú és a lány ikrek. Az ikrek és a másik fiú anyukái egyszer csak úgy döntöttek, hogy véget vetnek a rossz házasságaiknak, és összeköltöznek (ekkor voltak az ikrek 5, a fiú 6 évesek). A gyerekek együtt nőttek fel, és most a fiú és a lány járnak. Ez még nem is annyira különös, de azt hallottam, hogy valójában 3-as kapcsolatban vannak, és mindenki csinálja mindenkivel. Ez elég meredek, és valószínűleg csak rosszindulatú pletyka, de az érdekelne, hogy szerintetek létrejöhetne-e egy ilyen kapcsolat? Egyszer egyébként láttam egy ilyen filmet, csak abban nem voltak tesók, és a harmadik fél csak később lépet a képbe…
Igazság szerint annyira nagyon nem ismerem őket, de eléggé elvontak, és igazi művészlelkek.
Szerintem élik az életüket,ahogy jól esik.
Vigyáznak egymásra,szeretik egymást,talán mindenki van mindenkivel,de ha ők így érzik jól magukat,akkor ennyi.
Annyi bizonyos, hogy nagyon szoros kapcsolat van közöttük és rendkívül összetartóak.
simán lehet.
olyan is volt már hogy,a csaj a tesójától lett terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!