Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen fajta viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fajta viselkedés előnyös egy nő részéről ahhoz, hogy a szeretői kapcsolata hosszú távon is működőképes legyen? Főleg férfiak hozzászólására vagyok kiváncsi.

Figyelt kérdés

Mindkét fél házas. A szeretőség egy hosszabb barátságból alakult ki. A házassági problémák témája tabu, erről nem beszélünk egymással.

A kapcsolatban természetesen van szex, de azon kívül rengeteg beszélgetés és intimitás is. Tehát nem kizárólag szexkapcsolat, hanem bizalmi dolog is. Válás egyik oldalról sem opció az élethelyzet miatt.

2022. aug. 26. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem éled bele magadat nagyon az már fél siker.
2022. aug. 26. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nyugis, jól együtt töltött idő. A problémákat hagyni kell, lehetőleg ne essen szó róluk, ez csak a kellemes időtöltés terepe. Ha ez fenntartható, akkor van jövője.
2022. aug. 26. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha már válni nem akartok, akkor remelem, hogy a parjaitok tudnak róla és az ő beleegyezesukkel történik az egész.
2022. aug. 26. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Köztünk szerencsére nincsen probléma. Én meg szoktam mindig hallgatni őt, ha mesél, a rosszat is természetesen. Én zárkózottabb vagyok, keveset mesélek magamról, a problémákat sem szívesen mondom, csak ritkán.
2022. aug. 26. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Csak annyit tanácsolnék, ha nem nyitott házasságról van szó és nem tudnak róla a házastársak, akkor legyen egy "B" opciótok is, mert mi van akkor ha kiderül ez az egész, és borul a bili?!

Nem akkor kell kapkodni ha kiderült a megcsalás, és már a vagyonmegosztáson megy a "harc".

Mindig legyen egy "B" opciója (lakhatás, megélhetés, gyerekek stb) vész esetére annak aki ilyesmit csinál. Mert mint tudjuk az esetek többségében az igazság előbb vagy utóbb kiderül.

2022. aug. 26. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
A kérdés nem a házasságra és a házastársakra vonatkozik. Érthetetlenek az ostoba hozzászólások
2022. aug. 26. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha képes vagy különválasztani az érzéseidet a szextől, csak akkor való neked ez a műfaj.
2022. aug. 26. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
12%
Komolyan azért vagyok lepontozva, mert szerintem patkány dolog megcsalni a másikat? Komoly.
2022. aug. 26. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:
8, nem ez volt a kérdés, hogy minek tartod a megcsalást!
2022. aug. 27. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!