Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai még ez így?
Párommal tervezzük az összeköltözést, de nem szeretnénk egyszerre mindent akkor megvenni.
Én arra gondoltam, hogy amit találunk apránként akciósan vagy használtan meg lehetne venni. De ő ezt majdnem feleslegesnek tartja. Most találtam egy 3 az 1-ben babakocsit 20 ezerért itt a közelben, semmi baja nincs a kocsinak, csak hely hiány miatt eladják. Mindketten szeretnénk babát 1-2 éven belül, szerintem ezt is meglehetne venni, mert már olcsóbb nem lesz, főleg ebbe a világba... A szekrényeket, étkészletet is mömaxba stb-be meglehet venni akciósan. Ezeknek szerintem semmi baja attól, hogy most összegyűjtjük egy sufniba, ahol nem ázik.
Nagyon kattos vagyok a gondolkodásom miatt? Nem szeretnék egyszerre mindent fizetni mert úgy nehéz,ráadásul akkor nem tudja az ember feltétlenül olcsóbban meg venni.
Ki hogy van evvel? (bocsi, ha rossz kategória)
de lesz babakocsi 2 év múlva is 20e-ért, mert mindig lesz aki eladja.
Ez a "mai világban" dumát meg felejtsük már el. Nagyon szánalmas ezzel takarózni.
Korai?, beteges.
A gyermekhez pedig soha nem szabad előre megvenni semmit.
Naon kattos vagy Babàm.
Semmi nem fiksz ebben a sztoriban, csak az, h olcsón akarsz vàsàrolni.
Nőből van, szerintem ez természetes 😂😂😂😂
És most nézzétek el nekem kérlek, szerintem ez marha vicces 😂😂😂😂
Sztereotípia a valóságban.
Azt vegyétek meg, amire tényleg szükség lesz, amint együtt éltek, vagy majd ha meglesz a lakás vagy bármi vagy mittudom én.
Még együtt se éltek, de babakocsit akarsz venni.
Először éljetek együtt, aztán kiforrja magát.
Még azt se tudod, hogy milyen, ha együtt éltek.
Amúgy mióta vagytok együtt?
Még fogalmad sincs,hogy milyen a másik,amikor piát büfög a meccs előtt a kanapén,majd leszid,hogy sós volt a vacsora és elereszti magát jó hangosan.
A kinyúlt pólójában,amiben délelőtt kint szerelt,hónaljszagúan.Milyen,amikor piásan esik haza vagy fáj valamilye és hisztis dög.Milyen,amikor odavágja,hogy majd meglesz csinálva minden,nem kell rá fél évente emlékeztetni.
Miközben te,asszonyállat,zsíros hajjal,görcsölő hassal hallgatod és átkozod a napot,amikor megismerted.Meg azt is,amikor megláttad a csinos kolléganőjét magassarkúban,pics@szoknyában, amint illegeti magát.Biztos az a kis dög írogat neki esténként.Csak mert neked már nem annyira.Múltkor sem köszöntött fel.Mostanában mindent elfelejt...Bezzeg ő elvárja a minden mentes sütikét.Persze az sem sül meg magától,az is a te dolgod.
Aztán belenézel a tükörbe.Megint két ősz hajszál.Megint két kiló hasra.Rajta meg öt minimum.
Kibe szerettél te bele?!...
Szerintem írnom kéne. 😉
Amúgy jah,korai...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!