Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másnak is kiütné a biztosítékot? (Részletek ⬇️)
A pasimmal 3 éve élünk együtt. Tudom hogy az együttélés nem fenékig tejfel, de erre most kíváncsi vagyok mit gondolnak mások:
Este 9kor hazaesek a munkából hulla fáradtan, és elkezdek cordon bleu-t csinálni mindkettönknek. Mondom neki hogy kb 30perc mire tálalok, erre kijelenti, hogy ö inkább beül a kocsiba és elmegy Thai kajáért. Tudom, hogy szeret mindent ami csirke, nem lehet az a baja, hogy nem szereti. Nekem meg tökre sértö, hogy az eröm utolsó morzsáiból valami klassz dolgot akarok összehozni, erre ö elmegy mást enni. Tessék megmondani, ha szánalmasan túlérzékeny vagyok-e, vagy ez mának is kellemetlen lenne?
Szerintem is nagyon bunkó volt.
Amikor neki akartál állni, akkor mondhatta volna, hogy "Drágám, ne fáradj a főzéssel, elugrom és hozok egy thai kaját." Amikor már javában csináltad, akkor már ne találja ki, hogy neki az nem jó, elmegy saját kajáért.
Mellesleg: ha nem lenne végtelenül önző, akkor előre gondolkodott volna, és mire te 9-re hazaérsz, ott lett volna a thai kaja, az asztal megterítve és mondta volna, hogy nem kell semmivel fáradnod, csak leülnöd az asztalhoz.
Hát ha már nekiálltál csinálni, akkor ez elég nagy bunkóság volt tőle.
A szép az lett volna tőle, ha már eleve thai kajával vár.
Amikor neki akartál állni a főzésnek, akkor szólhatott volna, hogy elmegy thai kajáért. Sőt, mire hazaértél, már otthon várhatott volna a thai kaja.
(De úgy mellesleg, este 9-kor már baromira nem kell kajálni.)
Mondjuk: én pohár vízzel önteném le páromat, ha ilyet hozzám vágva egyszer sem akar figyelni és beszélni közös dologról. A cselekedet pedig valóban bunkó volt. Ha nem érti meg, akkor ott nagy baj van.
34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!