Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szóljak neki, hogy ez már nem normális?
Figyelt kérdés
A párom családja a harmadik generáció óta kamionos áruszállítással foglalkozik, és 10 napja meghalt az apja. A párom ezután elég fura módját választotta a gyász feldolgozásának, ugyanis azóta nem tud ágyban aludni. Minden éjszakát odakinn a kamionban tölt. Egy hétig én is vele voltam, de számomra nagyon kényelmetlen az ottalvás és pihenni sem tudtam rendesen, így már 3 napja külön alszunk. Az a legkisebb baj, hogy azóta az intimitás is eltünt a kapcsolatunkból, ezt megértem, de azzal már nem tudok együttélni, hogy minden éjszakát külön töltünk.2023. jún. 13. 01:15
21/24 anonim válasza:
Mondjuk ha nekem állnál neki magyarázni, hogy nem vagyok normális, meg stb, miután egy hete halt meg apám, lehet abban a pillanatban szakítanék veled.
Amikor anya meghalt hónapokon át teljesen k.o voltam, pedig tudtuk, hogy nem élhet már sokáig, de ha a párom nekiáll ezen pörögni meg miért vagyok levert, sírós, miért nem alszunk együtt, stb, mehet, amerre lát, mert tahó.
22/24 anonim válasza:
Nyilván mindenki másképpen gyászol, de azért az abnormális, hogy valaki a vele élőket teljesen kirekeszti az életből…
23/24 anonim válasza:
Egyébként ha rendben van tartva a jármű, és nincsenek benne férgek, akkor szerintem simán el lehet lenni bent egy ideig.
24/24 anonim válasza:
Ha így sikerúl a gyászt feldolgoznia, akkor el kell fogadnod. Parancsszóra nem lehet érzelmeket kiiktatni. Nőként írom, hogy ebben a nehéz időszakban maximálisan támogatnám. Elfogadnám, hogy így viselkedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!