Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szóljak neki, hogy ez már nem normális?
Kérdező, meghalt az édesapja, és még csak 10 nap telt el.
Nem tudom, pontosan mennyi idős a párod, de az én apám még 30 se volt, mikor a nagypapám meghalt, és konkrétan hónapokig össze volt zuhanva, árnyéka volt önmagának. Úgy, hogy egy hosszú betegség (rák) után történt mindez, és a papa már nagyon-nagyon rosszul volt, tehát tisztában volt vele mindenki a családban, hogy hamarosan meg fog halni.
Egyáltalán megvolt már a temetés?
Én bármely esetben biztosan adnék neki pár hetet, mielőtt szólok, hogy ez annyira nem egészséges. Mármint nem gyászolni, az elhúzódhat sokkal több ideig, hanem a kamionban aludni.
Nem tudom, de valaki igazán szólhatna neked, hogy ez nem normális. Két hete sincs, hogy elvesztette az apját, te meg már becsmérled, meg kibeszéled? Az epátia neked mond valamit?
Ráadásul egy haláleset után neked egy héttel már az e legnagyobb problémád, hogy dugni akarsz, hát hallod, ez tényleg nem normális. Sajnálom szegényt, hogy ennyire unempatikus egyén mellett kötött ki.
Azok, akik szerint a dugás hiányzik, nyilvánvalóan figyelemhiányosak, esetleg analfabéták.
Leírom mégégyszer ugyanazt, amit már a kérdésben is megfogalmaztam, ezúttal csupa nagy betűvel:
"AZ A LEGKISEBB BAJ, HOGY AZÓTA AZ INTIMITÁS ELTŰNT A KAPCSOLATUNKBÓL, EZT MEGÉRTEM".
Akkor most megkérdezem újra, most komolyan a szexhiány vezétel?!
Hol marad az emoátia? Most halt meg az apja könyörgöm.
Na jó, idiótákkal nem vitatkozom, én vagyok a hibás, hogy kiírtam a kérdést.
Pápá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!