Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor szóljak neki, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szóljak neki, hogy ez már nem normális?

Figyelt kérdés
A párom családja a harmadik generáció óta kamionos áruszállítással foglalkozik, és 10 napja meghalt az apja. A párom ezután elég fura módját választotta a gyász feldolgozásának, ugyanis azóta nem tud ágyban aludni. Minden éjszakát odakinn a kamionban tölt. Egy hétig én is vele voltam, de számomra nagyon kényelmetlen az ottalvás és pihenni sem tudtam rendesen, így már 3 napja külön alszunk. Az a legkisebb baj, hogy azóta az intimitás is eltünt a kapcsolatunkból, ezt megértem, de azzal már nem tudok együttélni, hogy minden éjszakát külön töltünk.

2023. jún. 13. 01:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ti nők, mondja 1 nőnek... férfilogika.
2023. jún. 13. 08:19
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, meghalt az édesapja, és még csak 10 nap telt el.

Nem tudom, pontosan mennyi idős a párod, de az én apám még 30 se volt, mikor a nagypapám meghalt, és konkrétan hónapokig össze volt zuhanva, árnyéka volt önmagának. Úgy, hogy egy hosszú betegség (rák) után történt mindez, és a papa már nagyon-nagyon rosszul volt, tehát tisztában volt vele mindenki a családban, hogy hamarosan meg fog halni.

Egyáltalán megvolt már a temetés?

Én bármely esetben biztosan adnék neki pár hetet, mielőtt szólok, hogy ez annyira nem egészséges. Mármint nem gyászolni, az elhúzódhat sokkal több ideig, hanem a kamionban aludni.

2023. jún. 13. 13:52
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
10/Itt nem az exed volt hülye....
2023. jún. 13. 14:12
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
Hát ki? Én? Miért? Mert nem lett volna kényelmes vérben úszva aludni a párommal? Tini voltam, első kapcsolat, cikinek éreztem volna átázni stb. Nyilván felnőttként együttélve alap, hogy olyankor is együtt alszunk, elfogadja azt is, ha átázom. De az akkor is hülye, aki nem tudja, hogy egy nőnek nem csak az a baja ilyenkor, hogy nem teheti be a palija a farkát. Ezt már tiniként tudni kéne, az exem meg 20 éves volt akkor.
2023. jún. 13. 14:17
 15/24 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, de valaki igazán szólhatna neked, hogy ez nem normális. Két hete sincs, hogy elvesztette az apját, te meg már becsmérled, meg kibeszéled? Az epátia neked mond valamit?

Ráadásul egy haláleset után neked egy héttel már az e legnagyobb problémád, hogy dugni akarsz, hát hallod, ez tényleg nem normális. Sajnálom szegényt, hogy ennyire unempatikus egyén mellett kötött ki.

2023. jún. 13. 14:28
 16/24 A kérdező kommentje:

Azok, akik szerint a dugás hiányzik, nyilvánvalóan figyelemhiányosak, esetleg analfabéták.

Leírom mégégyszer ugyanazt, amit már a kérdésben is megfogalmaztam, ezúttal csupa nagy betűvel:

"AZ A LEGKISEBB BAJ, HOGY AZÓTA AZ INTIMITÁS ELTŰNT A KAPCSOLATUNKBÓL, EZT MEGÉRTEM".

2023. jún. 13. 15:00
 17/24 anonim ***** válasza:
13%

Akkor most megkérdezem újra, most komolyan a szexhiány vezétel?!

Hol marad az emoátia? Most halt meg az apja könyörgöm.

2023. jún. 13. 15:21
 18/24 A kérdező kommentje:

Na jó, idiótákkal nem vitatkozom, én vagyok a hibás, hogy kiírtam a kérdést.

Pápá!

2023. jún. 13. 15:30
 19/24 anonim ***** válasza:
15%
Na hálisten
2023. jún. 13. 15:31
 20/24 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk nőj fel, és ne akaratoskodj, meg hisztizz. Meghalt az apja, érted, felfogod, mit jelent ez?
2023. jún. 13. 21:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!