Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha párotokról összeköltözés után kiderülne, hogy elég élhetetlen, tesze-tosza sok élethelyzetben?
"Mondd már meg, hogy ezt milyen kérdésekkel vagy milyen helyzetben lehet kideríteni"
Úgy, drágám, hogy nemcsak azokat a tulajdonságait és megnyilvánulásait regisztrálod a másik félnek, amelyek beleillenek az elvárásaidba, meg az idealizált összképbe. Például.
Gyerekek! Ne fárasszatok már! A kérdezőn látszik hogy neki ez nem jön be, megszólalt a vészcsengő!
Minek adtok olyan tanácsot ami max csak rólatok szól, ami ebben az esetben egy válás rajtköve. Itt az a dilemma, hogy a kérdező nem meri meglépni hogy szakítson, mert hogy majd mi lesz vele, meg a múlt emlékei stb.
Csak szólok, innen csak rosszabb lesz, el kezd majd idegesíteni minden, elmarad a szex, éltek majd egymás mellett.
Jaaaajjj, a szokásos beszéljétek meg közhelyet meg hagyjuk már. A pasi ilyen természet, nincs ezzel baj, de ő ilyen és ilyen is fog maradni!
Itt egy kérdés van, hogy a kérdező ezt elfogadja-e vagy sem?
Én férfi vagyok, de baromira nem ilyen! A feleségemmel mi tökéletesen kiegészítjük egymást, sem én, sem ő nem szerettünk volna ekkora kompromisszumot kötni, nem is ment volna!
"minden lány az apja mintáját keresi!"
Hát rám például ez sose volt igaz.
29. Köszönöm, tényleg jó családból származom, hálás vagyok a nagyszüleimtől keresztül apámnak és anyámnak. Mint emberi mint a munka, a kitartás vonalán csak köszönhetek nekik.
Már feleségem van, őrzöm a hagyományokat! 😉
Mennyire jó lenne ha másoknak is megadatott volna az ami nekem, mármint akiknek rossz volt! Én azért próbálok mindenkinek segíteni ahol tudok. Szülőként iránymutatással, példamutatással, korlátokkal és támogatással!
Pont ezért javaslom neked is, hogy gondold át hogy döntesz, mert majd az életed lesz a gyereked tervrajza a saját életéhez. Ő pedig látni és érezni fogja hogy ki is vagy a családban, mit érzel.
Ha már most érzed hogy ez nem lesz jó, ne légy önző a jelenedben, a növőd múlik rajta.
Még annyit, hogy nekem mindig azt mondták hogy hallgassak a megérzéseimre. Nagyon igaz is lett!
Bárhogy is döntesz, sok sikert! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!