Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az összeköltözésre kb. mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Az összeköltözésre kb. mennyi idő után "érik meg" egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után jelent rosszat, ha nem történik meg?

2023. márc. 31. 18:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Szitu függő. Mi pont egy évesek lettünk összeköltözéskor, de már 24 évesek vagyunk.

De hogy mennyi idő után jelent rosszat... Hát, azért szerintem ha felnőtt, kereső emberek vagytok akkor egy év után is furcsa.

De pl. Az egyik barátnőm 8 éve van együtt a barátjával, és nincsenek összeköltözve (nem is boldog)

2023. márc. 31. 18:51
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
1,5 év 2 év után már illene azért.
2023. márc. 31. 18:56
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Akár napok kérdése is lehet
2023. márc. 31. 18:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Mi a húszas éveink elején jártunk amikor megismerkedtünk. Fél évre rá összeköltöztünk és azóta is együtt vagyunk. Ennek 15 éve.
2023. márc. 31. 19:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyzet és korfüggő is a dolog. Fiatalabb korban általában később jön el ez a pont, 25-30 év felett már általában hamarabb megtörténik. De nyilván más is szerepet játszhat, sok tényező lehet. Mi pl 31 és 33 évesek vagyunk párommal, másfél év párkapcsolat, és előreláthatólag nyáron költözünk össze, akkor már közelebb leszünk a 2 évhez. Erre biztos sokan mondják, hogy már rég össze kellett volna költözni ilyen idős korban, de nem is azért alakult így, mert nem szerettünk volna korábban. Szóval általánosítani nem lehet, sok mindentől függhet.
2023. márc. 31. 19:29
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Mi párommal 2 hónap után összeköltöztünk 😀
2023. ápr. 1. 06:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Vele akarsz még mindig összeköltözni? Felejtsd el a csávót, csak qurogat. Megmondta, hogy nem vagy a barátnője. Fogadd el és vágd ki. Soha nem fog veled összeköltözni.

A kérdésedre válaszolva mi a férjemmel 7 hónap után költöztünk össze. Én akkor voltam 28 éves, a férjem meg 34. Teljesen jó volt így, főleg hogy hónapok óta tulajdonképpen nála laktam már, de az albérletet fizettem.

2023. ápr. 1. 09:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2023. ápr. 1. 10:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő, meg ki mennyire gondolja komolyan a kapcsolatot. Ismerek olyan pàrt ahol a csaj 5 év után rinyált az eljegyzés,- összeköltözés-házasság- gyerek dolgon. Szó szerint hisztizett, ahelyett hogy rég dobta volna a fenébe a palit aki többször megmondta neki, hogy nem akarja ezeket.

A pasi meg nekem azt mondta, mikor beszélgettünk, hogy " ne viccelj, soha nem élnék vele, gyerek kizárt, el pláne nem veszem, de jó ha dugni akarok".

Szóval sok mindentől függ.

Nálunk már 3 hónap után feljött a dolog mint általános beszélgetés. A mi körülményeink nem voltak adottak gyors összeköltözésre, mert mikor összejöttünk, mindkettőnknek még 1 éve volt a sulikból ahol tanultunk. De mindketten tudtuk, hogy együtt akarjuk leélni az èletünket. Fél év után kért meg, 1 év után költöztünk össze, és fél évre rá házasodtunk.:)

2023. ápr. 4. 02:01
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Tapasztalatom szerint azon múlik, hogy a két fél mennyire passzol. Exemmel anno 8 hónap után költöztünk össze. Hosszú évekig döcögtettük a dolgot, lett esküvő, építkezés, gyerek, mert hát így szokás, aztán válás. Nagyon megkönnyebbültem a válással.

Párommal lényegében az első hét óta együtt élünk, egyszerűen nem tudtunk elválni egy napra sem, meg utazgatni sem akartunk a másikhoz. Az első naptól kezdve boldog vagyok vele. Egy évre rá házasodtunk össze.

2023. ápr. 4. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!