Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összeköltözésre kb. mennyi idő után "érik meg" egy párkapcsolat?
Mi 4 hónap után költöztünk össze.
Én családi okok miatt mentem albiba, de mindketten suliztunk és dolgoztunk, nagyon keveset találkoztunk volna, úgyhogy ide költözött hozzam. Ennek már másfél éve.
Mindenkinek máskor jön el az erre megfelelő idő, de szerintem felnőttként nem éri meg sokáig húzni és évekig csak járni, mert nem tudod úgy kiismerni a másikat, mintha minden este vele fekudnel és minden reggel vele kelnel.
22N 23F voltunk, most 24N 25F
Melyik kapcsolat? 8 milliárd ember van, az ennél sokkal sokkal több kapcsolatot jelent. Melyikre gondolsz?
Vagy szerinted a bölcs meditáló mesternek ugyanannyi idő kell, mint a szomszéd dzsenifernek?
Ezt nem lehet így általánosítani. Mindenkinél, minden párnál más, minden korosztálynál más. Hiszen nem vagyunk egyformák.
Úgyhogy ha ez a kérdés a másikkal összefügg, se megerősíteni, se megcáfolni nem tudlak.
41/N
Amikor a felek úgy érzik!!!
És nincs ilyen, hogy te külső szemlélőként meg tudod ítélni, ez rosszat jelent-e, vagy mikortól rossz ómen.
Ismerősi körömben van egy pár, akik 3 hét után összeköltöztek. Meg olyan is van, akik 7 év után.
Azóta is boldogok egymással, tehát pálcát törni nincs joga senkinek. :)
Nekem sosem fog megérni. Volt egy néhány hónapos időszak, katasztrofálisan végződött. Megtanultam a leckét.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!