Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha nem értesz egyet pároddal a költözést illetően?
Exem azt akadta hogx anxóshoz szüljek ott éljünk, meg mert a ház a párom nevén van, és úgy is kezelte mintha az övé lenne, újítgatta, részeket épít bele stb.csak épp förtelem az anyja és a fia egyutt(a nőnek soha nem lehet szava, meg igaza a oénzéz adja nekik, legyen cseléd)
Amikor azt mondtam hogy külön akarok családot anyóstól, pikk pakk lelépett magyon gyorsan.
Ekkor jöttem rá hogy ők csak vmi tenyeszkancát akartak.
3-as én sosem értettem azt, hogy miért akar valaki a családnál élni még felnőtt korban is. Párom is ellene úgy, hogy például a testvérével lakunk együtt, de sajnos nekem az ilyen dolgok nem okésak. Ezt szerencsére megérti. Az anyós dolgot meg nem is értem, persze szeressük a szüleinket, de azért felnőttként szerintem az a normális, ha az ember a saját életét tervezgeti a párjával, feltéve ugye ha elég erős a kapcsolat.
4-es szerencsére ilyenbe egyikünk sem menne bele, nem tartjuk a csok-ot olyan jó dolognak, mint amilyennek sokan gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!