Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet csinálni, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, ha nem értesz egyet pároddal a költözést illetően?

Figyelt kérdés
Neki van egy házrésze, amit ő legszívesebben kivásárolna rokonoktól és azt szeretné, hogy majd ott éljünk, nekem viszont nem szimpatikus se a lakás se a környék. (eleve az egészet fel kéne újítani) Én inkább vásárolnék majd közösen egy új lakást. Ilyenkor mit lehet csinálni, hogy szokták ezt a párok megoldani?

2023. febr. 5. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélik. Sokszor. Sokáig. Aztán ha még mindig nincs egyezség, akkor külön költöznek be.
2023. febr. 5. 16:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eveztek egy csónakban megbeszélés után sem, akkor ne költözettek össze.
2023. febr. 5. 16:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Exem azt akadta hogx anxóshoz szüljek ott éljünk, meg mert a ház a párom nevén van, és úgy is kezelte mintha az övé lenne, újítgatta, részeket épít bele stb.csak épp förtelem az anyja és a fia egyutt(a nőnek soha nem lehet szava, meg igaza a oénzéz adja nekik, legyen cseléd)

Amikor azt mondtam hogy külön akarok családot anyóstól, pikk pakk lelépett magyon gyorsan.

Ekkor jöttem rá hogy ők csak vmi tenyeszkancát akartak.

2023. febr. 5. 16:51
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Légy óvatos, lehet téged is le akarnak csak húzni a csokkal
2023. febr. 5. 16:52
 5/17 A kérdező kommentje:
Kicsit odébb van és nem beszéltük át még rendesen, csak tudom, hogy más ilyen téren a véleményünk. Egyébként jelenleg együtt élünk albérletben, mert az ő lakásában él jelenleg a családja és mivel nem nagy a lakás, mi külön vagyunk. A távolabbi jövőben lenne ez esedékes, ha lesz elég pénz a saját lakásra. Messze van még, de ez lehet probléma lesz majd. Gyerek kérdésben is egyetértünk, meg sok dologban is, csak majd ez a saját lakás téma lesz érdekes.
2023. febr. 5. 16:56
 6/17 A kérdező kommentje:

3-as én sosem értettem azt, hogy miért akar valaki a családnál élni még felnőtt korban is. Párom is ellene úgy, hogy például a testvérével lakunk együtt, de sajnos nekem az ilyen dolgok nem okésak. Ezt szerencsére megérti. Az anyós dolgot meg nem is értem, persze szeressük a szüleinket, de azért felnőttként szerintem az a normális, ha az ember a saját életét tervezgeti a párjával, feltéve ugye ha elég erős a kapcsolat.

4-es szerencsére ilyenbe egyikünk sem menne bele, nem tartjuk a csok-ot olyan jó dolognak, mint amilyennek sokan gondolják.

2023. febr. 5. 17:01
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Baszhatod! Ha tortenil valami, ott lesz benne a pénzed. Fizikailag nem biztos, de nyilván, benne lesz a te reszed is...az éveid, mindened.
2023. febr. 5. 17:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
7-es. Erre két megoldás is van. Az egyik, hogy külön vesznek házat. A másik, pedig vannak jó kis szerződések.
2023. febr. 5. 17:31
 9/17 anonim ***** válasza:
14%
Együtt sem eltetek meg de közös házban akarsz lakni, ami kettőtök pénzéből van? Istenem…
2023. febr. 5. 18:00
 10/17 A kérdező kommentje:
9-es az előbb írtam, hogy együtt élünk jelenleg albérletben, és hogy a közös lakás kivitelezése kérdéses.
2023. febr. 5. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!