Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit csinálna a helyemben?
Sziasztok!
Először is normális válaszokat szeretnék kérni mert ígyis elég rosszul érzem magam!
Van a párom, 5 éve vagyunk együtt, van 2 gyermekünk.
Régen voltak problémáinak amiket megoldottunk viszont most kezdenek visdzatérni.
2 hete fenyeget, hogy elköltözik. Ma meg is tette, mert reggel megkértem rá, hogy tegye le a telefont és fogja meg az kislányunkat,hogy elmenjek wcre. Ez neki nem tetszett, így a gyerekek előtt kiabált velem. Aztán összepakolta a ruháit és az anyjához költözött. Kiakadtam. Már nem 1. Alkalom, hogy itt hagy minket. Semmit nem segít soha, hiába kérem, mindig a telefonján játszik.
Nos, adott nekem most egy olyan lehetőség, hogy el tudnék költözni anyumekhoz másik városba, és dolgozni is tudnék.
Viszont kicsit félek 2 gyerekkel lépni.
Ti mit tennének a helyemben? Nagyon bizonytalan a kapcsolatunk,állandóan költözni akar és már nem bírom. Egy pici veszekedés és itt hagy pár napra, de kezdem megelégelni. Madarat csinál belőlem állandóan. Ja és csúnya szavakkal illet ma pl. Azt mondta rám, hogy nyomorék amiert vissza szóltam neki. Nagyon rosszul esett.
Ki mit tenne a helyemben? Csakis a gyerekeim érdekeit szeretném nézni. A város 40km-re van a jelenlegi lakóhelyünktől.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Mit vesztesz, ha elköltözöl? Semmit. Eddig se vett részt semmiben. Jön-megy. Ennyit értek neki.
Csomagolj, költözz, legyen munkád, keress pènzt, állj talpra! Így arra is lesz esélyed, hogy talàlj egy normàlis pàrt ehelyett, aki kb. csak arra jó, hogy akadályozzon.
Helyedben költöznèk.
Ha többet nem jön vissza mit csinálsz? Hogy fogysz megèlni? Ha meg vissza megy, jó lesz az úgy hosszú távon a gyerekeknek, ha mindíg a veszekedèst ès az apjuk semmit tevèsèt látják?
Elköltöznék.Nem segít semmibe, ki be járkál az életetekből.Kinek hiányzik egy ilyen élet? A gyerekeknek is állandóság kell, nem az, hogy havi x apa a mamáéknál alszik, mert épp haragszik valamiért.Nagyon gyerekes a párod és ha a két vállalt gyerek mellett nem nőt felnőtt férfivá, akkor mellettetek már nem is fog.
Élj a lehetőséggel és menj vissza a szüleidhez, fogadd el az állast.Ha esetleg a párod bizonyít előtted akkor is ott éljetek ahova költözöl, ne legyetek neki kiszolgáltatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!