Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsra lenne szükségem ki mit csinálna?
Kapcsolatom jelenleg egy kicsit mélyponton van.
Amit igyekeztünk megbeszélni kisebb nagyobb sikerrel
Éreztem a páromon a tábolságtartást és a közömbösséget.
Ma ismét beszélgettünk többször rákérdeztem hogy van e valakije válasz az hogy nincs
Én beblöffölten hogy tudom hogy írogatsz messengeren minden féle nőkkel
És igazam lett egy nővel írogat
Megkértem mutassa meg miről beszélgetnek
Elolvastam igazából semmi olyan nem volt benne de mégis bosszant a dolog
99% a lány ír rá jó reggelt! Hogy vagy? Milyen volt a hétvégéd stb
Kérdéseket ír erre a párom vissza ír és néha vissza kérdez
Hogy kezeljem a helyzetett?
A mázlistája.Tőlem még egy nő se kérdezett ilyet.
Nagyon menő!
Általános információkra általános válaszokat fogsz kapni. Egy-két dolgot azért megjegyeznék, az, hogy van valakije és az, hogy egy nő ráirogat, amire ő imel ámal válaszolgat, hatalmas differencia.
Tény, hogy valamiért rápattant a nő, ezt nyilván a barátod hozta ki belőle, de ezek alapján még erős lenne azt feltételeznie, hogy van valakije, ergo ez alapján nem hazudott.
Hogy kezeld? Ahogy tudod, ahogy gondolod. Itt nincsenek valamiféle ultraintelligenciával rendelkező, telepatikus lények, akik mindenre tudják a választ és a megoldást.
El kell döntenetek, hogy javítható-e még ez, vagy csak nyűglődés lenne. Sokan úgy paráznak a szakítástól, mintha a karjukat vágnák le. Igen, nem jó dolog, igen vannak érzelmek még, meg kötődés, de amikor valami már végletesen elromlott vagy elért egy olyan szintet, ahol már csak kínlódás az egész, akkor jobb ezekből még méltósággal kiszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!