Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonság vagy szenvedély? Tanácsra lenne szükségem
Sokkal többen élnek hasonló kapcsolatban, mint azt hinnéd. Ennek okai rendkívül szerteágazóak lehetnek. Én magam is kismillió hasonló kérdésre próbáltam már választ adni. Mondom, próbáltam. Ez ugyanis módfelett képlékeny kérdés, és nincs rá egyetemleges válasz. Neked kell tudni magadba nézni annyira, hogy eldöntsd, maradsz egy langymeleg pocsolyában, aminek a felszínét egy qrva eltévedt szellőcske sem borzolja, vagy választod a viharos tengert, ahonnét nem is biztos, hogy valaha révbe érsz.
Hogy megértsd, milyen különbségek vannak, még az "egyszer élünk" közhely is mást jelent két embernek. Az egyiknek azt jelenti, egyszer élünk, használjunk ki minden lehetőséget! A másiknak azt, egyszer élünk, nagyon vigyázzunk, hogy jól csináljuk!
A legtöbben egyébként azért maradnak a pocsolyában, mert addig halogatják a döntést, míg már nem marad választásuk.
Neked külön hátrány, hogy nő vagy. A nőknek evolúciós okokból fontos a biztonság. Az ő agyukban 4x akkora helyet foglalnak el a létfenntartási funkciók, mint a fajfenntartáséi. A pasik agyában ez arány fordított. Ők ezért bátrabbak, kevésbé élettisztelők, és a kockázatot is jobban szeretik.
Ha gondolod, írj privit. (Nem ismerkedni akarok.) Megbeszélhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!