Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársam miért nem szenvedélyes? Idegen nők adatlapjait miért nézi?
A szádat kommunikációra is szoktad használni? Ha igen, akkor miért nem tőle kérdezed meg ezt és azt, hogy mi baja van?
Talán már nem kíván téged, talán már sz..r a kapcsolat..stb. Mit tudom én?! Vele beszéld már meg!
Egyoldalú a leírás, így nehéz rendes választ adni.
Te mit teszel? Ha csak vársz, hogy "majd ő kezdeményezzen, mert ő a férfi" akkor Te is hibás vagy. Ha rendesen próbálkozol, utalsz a dologra akkor viszont nála lesz a gond.
A kötelező "dehát minden férfi szexmániás őslény" dolgot, ha esetleg gondolod, akkor felejtsd el, mert butaság. Ha nem akkor meg eleve tárgytalan.
1-es. Hogy Te milyen o@toba vagy. Mindig jön egy ilyen megmondó,aki szerint a párját,anyját,testvérét kell megkérdezni,nem itt feltenni a kérdést! Ha kicsit tudnál gondolkodni,mki megtudná igen,az adott személyt kérdezni! De! Akkor Te mivel töltenéd a napjaidat okoska? Pont ezért jössz Te is ide,hogy olvasgass! Ha senki nem tenne fel kérdést,nem lenne ennek az oldalnak értelme!
Ha nem tetszik egy kérdés,görgess tovább,de felesleges ezt a h@lyeséget szajkozni!
Kérdező! Valamit-valakit keres! Már nem Te vagy a fontos,talán csak megszokásból van veled. Ez nem normális dolog,mit nézegeti idegenek fotóit? Én a helyedbe ugyan ezt eljátszanám,csak elejteném félhangosan,hogy--oohh,de jó teste van ennek a pasinak! ...figyeld a reakcióját,ha felelősségre von,elmondhatod neki,kvittek vagunk drágám,csak azt csinálom ,amit Te is!
6-os te a hőbörgésen és a lepcses pofádon kívül gondolkozni is szoktál? Honnan tudod te, hogy MIÉRT NINCS szex náluk, he?!
Miért is a nőt hibáztatod te idióta buta senkiházi! Majd, ha ismered a körülményeket, hogy mi és miért romlott el, akkor ugass szerintem!
Addig meg menj vissza saját berkeiden belül lábtörlő effektbe!
A nőnek nem KÖTELESSÉGE szexelni! Vili?
#5-#8
Intelligens, komoly vitát láthattunk. Záporoztak a jó érvek és ellenérvek, szellemes riposztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!