Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek, ha párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha párotokról összeköltözés után kiderülne, hogy elég élhetetlen, tesze-tosza sok élethelyzetben?

Figyelt kérdés
Ő a férfi, én a nő. Laktunk mindketten szülőktől külön, pénzügyi levàlás is megtörtént. Azt vettem észre, hogy nem erős az ügyintézésben, ezekkel kapcsolatos kommunikációban. Legyen szó lakbér, rezsi, nyaralási út, anyukája 60. Szülinapja külső helyszínen.Nem tud értelmezni egy honlapot, emaileket, nem érti miket lenne célszerű kérdezni. Közben nem hív segítségül konkrét elakadásokkal, hanem sokára kiderül, hogy nincs elintézve ez, az. Kérdezem, miért, s mondja, elakadt. Eddig a járás során, a beszélgetésekből nem derült ki számomra, hogy ilyen. Tudtunk beszélgetni, vannak jó meglátásai, stb. De attól félek, csak az lenne elintézve, a jövőbeni közös életünkben, amit én elintézek. Csak akkor nyaralnánk, fizetnénk rezsit, stb.ha én megszervezem. Kérdés, ez máshol is így van? Ezt csak türelemmel el kell fogadnom, hogy ő viszont leprogramoz egy honlapot, elülteti a paradicsomot, megépíti két kezével a galériát? Mi a normlis?

#próba #együttélés #Csontvázaszekrénybből
2023. máj. 25. 17:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, az élet más dolgaiban mennyire áll helyt. Ha csak az ügyintézés során teszetosza, de rendesen dolgozik, a ház "férfias munkáit" elvégzi, én nem szakítanék vele. Viszont jelezze, ha elakadt, nem szégyen az, de megkönnyíti a dolgodat, ha időben tudod, hogy valami nem halad, legyen őszinte.
2023. máj. 25. 17:45
 12/33 anonim ***** válasza:
63%

Ezzel a kifejtéssel kapcsolatban 1 fura észrevételem van, ami egy kicsit ellentmondásos:

„Nem tud értelmezni egy honlapot”

„ő viszont leprogramoz egy honlapot”

Akkor ez most hogy is van?

Másrészről meg nem tartod magadat hibásnak, hogy a párod felvázolt gyengeségei nem tűntek fel neked korábban? Mert ilyen alapon úgy költöztetek össze, hogy tulajdonképpen nem is ismeritek egymást. Lehet, hogy túl korai volt ez még? 🤔

2023. máj. 25. 17:48
 13/33 anonim ***** válasza:
25%
Ez egy életképtelen,én nem terveznék ilyennel...
2023. máj. 25. 18:01
 14/33 anonim ***** válasza:
72%
Detto ugyanilyen a férjem! Fogalmam nincs, hogyan megy még a cég, ahol 40 ember tartozik alá! Komolyan nem!
2023. máj. 25. 18:08
 15/33 anonim ***** válasza:
56%

"Eddig a járás során, a beszélgetésekből nem derült ki számomra, hogy ilyen."

Kérdező, akkor miért nem az emberismereted rendkívül alacsony szintjének orvoslásával vagy inkább elfoglalva?"

Mondd már meg, hogy ezt milyen kérdésekkel vagy milyen helyzetben lehet kideríteni, légyszi. Komolyan érdekel, én sem akarok ilyen nyomit.

2023. máj. 25. 18:10
 16/33 anonim ***** válasza:
75%

"Nem tud értelmezni egy honlapot, emaileket, nem érti miket lenne célszerű kérdezni."

Ez a baki ellentmondás a kérdésednél?

"Ezt csak türelemmel el kell fogadnom, hogy ő viszont leprogramoz egy honlapot"

Ha valaki programoz egy honlapot az tudja is értelmezni a honlapot is és az email-t.

A kérdésedre a válaszom meg az hogy neked kell tudni hogy szereted-e és meg akarod-e vele egyáltalán beszélni, tisztázni és stb.

Egyébként akkor is van hogy elakad az ember ha nehéz élethelyzetet él meg és látszólag nem tud mit kezdeni dolgokkal vagy értelmezni mert fáradt vagy össze van zavarodva.

2023. máj. 25. 18:10
 17/33 anonim ***** válasza:
62%
Együtt lehet élni egy ilyennel. Arrafelé, ahol én élek, ez az alapértelmezett hozzáállás a férfiaknál. Nagyra nőtt középső csoportos óvodások, akiket 20 éves korukig az anyjuk ugrál körül, utána megnősülnek és a feleségükre marad ez a feladat, de önerőből talán még a cipőjüket se tudják bekötni. Mivel mindegyiknek van felesége, arra tippelek, hogy ebben is van, amit lehet szeretni, csak nem tudom, mi.
2023. máj. 25. 18:19
 18/33 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit az én párom is ilyen, pl telefonálni abszolút nem szeret, ha ügyet kell intézni. De pl szívesen mos, főz vagy takarít, így ebből nálunk nincs gond. Ha tud valamivel kompenzálni, ami miatt felnézel rá és tudsz rá férfiként tekinteni, akkor nincs gond.

24N

2023. máj. 25. 18:34
 19/33 A kérdező kommentje:
A programozás és a szövegértés pl egy rendezvényszervezéssel, külföldi szállás lefoglalásával nem azonos agyi tevékenységeket mozgat meg. Megtanult programozni 20 év alatt, kicsi korában kezdte, az a munkája. De nem tudja, hogy mikre kell gondolni, ha anyukája szülinapját egy étteremben akarjuk ünnepelni. Nem értette, hogy miket kell lefoglalni egy utazáshoz, plusz még, hiába olvasta hozzá az online felület szövegét, mint szamárvezetőt, úgy sem volt képes lefoglalni a szállást sem, hát még a többit. Nem találja fel magát, nem jut eszébe, kit kell felhívni, nem keeatív operatív dolgkkban. Más az, hogy leprogramoz egy webáruház frontend részére egy kosárbarakási fomyamatot, de ehhez meg én nem értek, lehrt butaságot mondokNem tudja, kit kellene meghívni x eseményre, stb stb stb.
2023. máj. 25. 18:45
 20/33 anonim ***** válasza:
96%
#19: nem lehet, hogy autista valamilyen mértékben?
2023. máj. 25. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!